Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Захисник збірної Франції переходить в «Динамо»?

2013-06-29 17:26 Захисник збірної Франції переходить в «Динамо» Крайній захисник французького "Бордо" Бенуа Тремуліна близький до того, аби ...

Захисник збірної Франції переходить в «Динамо»

Крайній захисник французького "Бордо" Бенуа Тремуліна близький до того, аби найближчим часом одягнути футболку київського "Динамо". Про це стверджує Footmercato. За інформацією видання, кияни вже зробили конкретну пропозицію жирондинському клубові та чекають на відповідь.



У самому "Бордо" також зацікавлені в тому, щоб продати захисника, в якого через рік завершується чинний контракт. Окрім"Динамо", на гравця претендував також леверкузенський "Баєр", проте німці вирішили зробити ставку на молодого хорвата Шиме Врсалько. Також Тремуліна цікавився "Монако", однак пріоритетніший варіант для монегасків - підписання захисника "Манчестер Юнайтед" Патріса Евра. Таким чином, "Динамо" стає єдиним претендентом на 27-річного гравця.

Зазначимо, що в останньому сезоні Тремуліна провів за "Бордо" 37 поєдинків у внутрішній першості та в Лізі Європи, в яких відзначився одним забитим голом та віддавши 7 результативних передач. Своєю грою оборонець заслужив увагу з боку нового наставника збірної Франції Дідьє Дешама, під чиїм керівництвом футболіст встиг дебютувати в складі "Гальських півнів".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.06.2013, 17:26
29.06.2013, 17:26
145614 4 batir, Ar4i, jaddar, vinniepaz
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть