Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Топ-5 трансферів минулого тижня в Україні

2013-07-01 22:23 1. Фред ("Інтернасіональ" - "Шахтар")3214_fred.jpg (26.6 Kb)

1. Фред ("Інтернасіональ" - "Шахтар")

3214_fred.jpg (26.6 Kb)3214_fred.jpg (26.6 Kb)



26 червня донецький "Шахтар" завершив трансферну епопею з переходом в команду бразильського півзахисника Фреда, який виступав за "Інтернасьональ". 20-річний хавбек підписав з донеччанами п'ятирічний контракт, а сума трансферу склала € 15млн.

Бразилець, що називається, потрапив з корабля на бал. 26 червня Фред у Києві приєднався до команди, а вже 27-го - вийшов на заміну в матчі проти "Зеніта". Саме вдалі дії Фреда призвели до призначення штрафного удару, а гол Кости зі "стандарту" став єдиним у матчі. "Відсутність деяких гравців, яких ви звикли бачити в складі, дозволило мені використовувати сьогодні більше молодих футболістів, у тому числі і двох нових бразильців - Нема і Фреда, які діяли досить вдало", - говорив після матчу з пітерським клубом наставник "гірників" Мірча Луческу.

І якщо у грі з "Зенітом" Фред провів на полі 35 хвилин, то вже в наступному спарингу - зі "Спартаком" - вийшов у стартовому складі. На думку фахівців, молодий хавбек вже скоро зможе не лише гідно замінити Фернандіньо, який пішов у "Манчестер Сіті", а й перевершити досягнення свого співвітчизника.

2. Юнес Бельханда ("Монпельє" - "Динамо")

6720_belhanda.jpg (22.2 Kb)6720_belhanda.jpg (22.2 Kb)


За марокканським півзахисником, про підписання якого було оголошено в перерві матчу "Зеніт" - "Динамо" в рамках об'єднаного турніру, президент київського клубу Ігор Суркіс літав особисто. За словами боса "біло-блакитних", буквально за півтори години до матчу він на своєму літаку прилетів з Бельханда в Київ. "У мене були найважчі переговори з "Монпельє". Слава Богу, що вони увінчалися успіхом", - заявив Суркіс.

Досить оригінально оцінив перспективи марокканця в Києві і наставник"Динамо" Олег Блохін. Відповідаючи на запитання, на якій позиції він планує використовувати новачка, здатного зіграти як в центрі поля так і на фланзі, тренер заявив, що "на будь-який, окрім воротарської". Що стосується самого Бельханда, який в минулому сезоні в 30 матчах за "Монпельє" в чемпіонату Франції забив 10 голів і віддав 3 результативні передачі, а також двічі відзначився у шести зустрічах Ліги чемпіонів, то Юнес вибрав собі в Києві 90-й номер. За словами Блохіна, дебютувати хавбек зможе вже 3 липня в матчі з "Зенітом".

3. Леван Кенія ("Карпати" - "Фортуна" Дюссельдорф)

8838_keniya.jpg (66.93 Kb)8838_keniya.jpg (66.93 Kb)


Грузинський півзахисник "Карпат" потрапив в горезвісний список з 19 гравців, виставлених львівським клубом на трансфер, швидше за все, через непорозуміння. А якщо вже бути більш жорстким у формулюваннях, через бажання керівництва клубу заощадити на зарплатах.

Свідченням чому і перехід хавбека збірної Грузії в "Фортуну" з Дюссельдорфа, яка за підсумками минулого сезону вилетіла з бундесліги. Контракт Кенії з німецьким клубом розрахований на два роки. Раніше Кенія вже виступав у Німеччині: у 2008 році він грав за "Шальке", у складі якого з'явився на полі в 11 матчах бундесліги.

Не залишилися в програші і "Карпати". За повідомленнями ЗМІ, львів'яни за перехід півзахисника виручили близько $ 500 тис. Крім того, у договір був включений пункт, згідно з яким львівський клуб отримає 30% від наступного продажу футболіста.

4. Ігор Худоб'як ("Карпати" - "Ростов")

7226_hudobyak.jpg (16.29 Kb)7226_hudobyak.jpg (16.29 Kb)


Ще однією "жертвою" нової політики львівських "Карпат" став капітан команди останніх років Ігор Худоб'як. Півзахисник, якого пару років тому було не проти бачити у своїх рядах київське "Динамо", не погодився на зниження зарплати, був переведений в дубль і не поїхав з командою на тренувальний збір.

Складно сказати, чи то в Україні не знайшлося охочих дістати працездатного хавбека і гравця-бійця, чи то пропозиція від російського "Ростова" стала найбільш привабливою для Худоб'яка і "Карпат", але факт залишається фактом - наступний сезон Ігор проведе в оренді в ростовському клубі . А за умовами контракту, "Ростов" має пріоритетне право викупу 28-річного футболіста.

Зазначимо, що Худоб'як в минулому сезоні пропустивши лише одну гру команди в прем'єр-лізі України, забив два голи і віддав три результативні передачі.

5. Богдан Шершун ("Кривбас" - "Волинь")

0968_shershun.jpg (23.73 Kb)0968_shershun.jpg (23.73 Kb)


Найдосвідченіший 32-річний захисник, який встиг у складі московського ЦСКА двічі виграти чемпіонат Росії і Кубок УЄФА, напевно доведеться до двору в луцькій команді. У "Волинь" Шершун перейшов на правах вільного агента, після того, як "Кривбас", в якому в останній сезон виступав футболіст, припинив своє існування.

Високий і потужний захисник напевно з легкістю впишеться в тактичні побудови команди Кварцяного, тим більше що тренер любить робити ставку на фактурних гравців. Шершун повинен стати відмінною заміною Занєву і Ізворану, які прийняли рішення покинути "Волинь".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.07.2013, 22:23
01.07.2013, 22:23
145853 2 Ar4i, Killerok1988
albanec73
Автор:
(albanec73)
Статус:
Наставник (1468 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть