Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Різниця між 40 млн.євро на трансфери минулого літа і 40 млн. цього

2013-07-06 22:39 Доброго вечора шановні вболівальники мого Динамо Київ!!! Гортаючи новини на сайті, все більше натикаюсь на інтерв'ю ...

Доброго вечора шановні вболівальники мого Динамо Київ!!!

Гортаючи новини на сайті, все більше натикаюсь на інтерв'ю багатьох експерів (людей які ТВЕРЕЗИМИ в футболі розбираються набагато краще за нас з вами) про те що минулого літа ми теж потратили на трансфери порядку 40 млн.євро (Велозу, Кранчар,Рубен,Тайво і т.

д) , а в результаті скотились на 3 місце. Ці заяви - доси прозорий натяк на можливий провал і цього року...Проте я настроєний досить оплимістично на рахунок Ленса, Мбокані і Бельханда....і ось чому:

минулого літа як раз під час трансернї компанії я написав свій блог наступного змісту:

Про важливість психології переможців. Дуже часто говорять, що з малечку потрібно прививати психологію переможців. Проаналізувавши останні трансфери Динамо хочу спитати, а чи є куплених гравців дана психологія. За останні два роки ми придбали таких виконавців як АРУНА, РУБЕН, РАФАЄЛЬ....Що в них спільне помітили???? Ці виконавці прийшли із команд, що вилітали з чемпіонатів ТОП-5.  Це значить, що перед людьми ставляться кардинально інші завдання : боротьба за чемпіонство - боротьба за виживання. Чи готові ці люди психологічно боротись за чемпіонство. Вигода трансферів очевидна - таких футболістів підписати набагато простіше, але ж психології чемпіонів там немає.

Інші придбання: ВЕЛОЗО, КРАНЧАР, ІДЕЙЄ (прекрасні виконавці і я дуже радий, що вони тепер динамівці), але на рахунок психології: перший представник середняка - без завдань і амбіцій Дженоа, при тому що вихованець Спортинга - команда постійно в тіні Порту і Бенфіки, яка реально за чемпіонство давно не боролась; другий - гравець команди( Тотенхем) тренер якої в момент коли по очках клуб реально був в претендентах на золото відкрито заявив, що 4 місце буде за щастя.  

Так от чи стане цим людям психології переможця - ци зможуть вони морально перстроїтись бути першими....а може це прививання психології переоцінюють......як вважаєте

Так ось у чому різниця між теперішніми трансферами: до нас прийшли чемпіони : Бельханда - переможець чемпіонату Франції 2012, Мбокані - чемпіонату Бельгії, Ленс - хоть і не чемпіон, і ПСВ уже давно не те проте практино  в кожному  учасником чемпіонської гонки. зважаючи на те можна зробити висновок, що ці люди знають що таке битва за найвищі місця, під постійним пресингом з боку суперників , преси і нас - уболівальників...

Так що я , на відмінно від деяких експертів, налаштований позитивно.....

P.S. Щоправда одне мене насторожило))))) переглядаючи відео на нашому оф.сайті наткнувся на вивчення новачками російської мови....сміявся довго)))))  ось скрін з російських слів які вивчали наші новачки в перший день......http://floomby.ru/s1/gYeb45.....вгадайте які два слова викликали в мене сіх і тривогу))))

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.07.2013, 22:39
roma.roma88
Автор:
(roma.roma88)
Статус:
Начинающий писатель (182 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть