Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Бенуа Тремуліна.

2013-07-11 11:15   Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 1

 

Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 1Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 1

Бенуа Тремуліна (Benoît Trémoulinas) - французький футболіст, лівий захисник клубу «Бордо» та національної збірної Франції.

Народився 28 грудня 1985 року в Лормоні, місті та муніципалітеті у Франції, що знаходиться у регіоні Аквітанія, департамент Жиронда. Муніципалітет розташований на відстані близько 500 км на південний захід від Парижа та 7 км на північний схід від Бордо.

Загальні відомості

Бенуа народився в родині вихідців з Реюньйона (французький острів у групі Маскаренських островів в Індійському океані, що знаходиться на відстані 650 км на схід від Мадагаскару і 180 км на південний захід від Маврикія), розпочав займатися футболом у місцевій футбольній школі клубу «Лормон».

1994 року дев’ятирічний хлопець продовжив навчання у футбольній академії «Бордо», де провів сім років в молодіжній системі і один рік в аматорському чемпіонаті Франції. Пройшовши через всі вікові групи підготовки, 2002 року дебютував у дорослому футболі виступами за основну команду клубу «Бордо», кольори якої захищав включно до липня 2013 року, аж поки не з'явився варіант з командою київського "Динамо".

Сезон-2007/2008 став поворотним моментом у його кар'єрі. Лоран Блан по суті зробив ставку на Бенуа та повільно інтегрував вихованця клубу до основного складу. Того сезону Бенуа провів сумарно 16 матчів у сезоні (7 з них на євро арені). Дебютував Тремуліна в складі основної команди 15 серпня 2007 року в грі проти «Ле Мана», свій перший м’яч він забив у грі проти грецького «Паніоніоса», що відбувалась в рамках розіграшу Кубку УЕФА.

Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 2Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 2

Наступний рік став підтвердженням наміру головного тренера і важливості «треча» (прізвисько в команді, на молодіжному сленгу означає - дуже смішний) для «Бордо», який став повноправним господарем лівого флангу жирондинців. Він закінчив сезон, маючи у своєму активі 5 гольових передач, що зробило його одним з кращих асистентів у команді. Три титули з «Бордо» за підсумками сезону- 2008/2009 стали для Тремуліна винагородою за відмінну гру.

5 серпня 2010 року головний тренер збірної Франції Лоран Блан уперше викликав Тремуліна до лав національної команди. Гравець пройшов тренувальний збір з головною командою країни, втім шансу дебютувати тоді не отримав. За два роки, у 2012-му, новий наставник збірної Франції Дідьє Дешам також звернув увагу на флангового захисника «Бордо» і запросив його на товариський матч проти збірної Італії. 15 листопада 2012 року Бенуа дебютував в офіційних матчах національної збірної, змінивши Муссу Сіссоко на 89-й хвилині, а 5 червня 2013 року зіграв свій другий матч за «Синіх» у товариській зустрічі про Уругваю.

Статистика

Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 3Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 3

Ігрові характеристики

Бенуа Тремуліна - невеликого зросту гравець, має 173 сантиметри, фізична сила і міць ніколи не були його сильною стороною гри, можливо, саме з цим пов’язана довга дорога до основного складу «Бордо», лише у віці 21 року він став залучатись Лораном Бланом в першу команду, який побачив та зумів розвинути сильні сторони гри гравця.

Основними перевагами з огляду на фізичні характеристики Тремуліна є вибухова та дистанційна швидкість, а також витривалість. З 28 матчів у Лізі 1 цього сезону 26 він відіграв повністю без замін, не зважаючи на невеликий ріст і не надто сильно розвинену мускулатуру, Бенуа достатньо добре веде верхові єдиноборства за рахунок правильно обраної позиції на футбольному полі.

Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 4Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 4

Тремуліна відповідає всім вимогам сучасного латераля, швидкість в поєднанні з технікою дозволяють йому закривати весь фланг, при необхідності може зіграти лівого півзахисника і навіть лівого форварда. Саме гра в атакуючій фазі привертала підвищений інтерес до гравця як з боку скаутів європейських клубів, так і тренерів збірної Франції. Крім шести результативних передач сезону-2012/2013 у Бенуа 37 гострих потенційно результативних і 32 вдалих кроса, він добре виконує довгі діагональні передачі, в нього 76 відсотків точних передач, що, зважаючи на його позицію, яка вимагає великої кількості простріл та кросів, дуже хороший показник.

Тремуліна - дисциплінований гравець, що рідко порушує правила, лише 16 порушень за сезон в Лізі 1 і тільки 15 жовтих карток в 165 матчах, проведених в першому французькому дивізіоні. Француз ніколи не йде в дриблінг, якщо позиція на полі не дозволяє. Можливо, саме гра в захисті потребує доопрацювання, - лише 1,2 відбори та 1,1 перехоплення в середньому за гру, що знову ж таки з огляду на його позицію не є добрим результатом. Для порівняння можна привести показники, можливо, головного конкурента на найближчі роки за місце в основному складі Франції та нещодавнього героя нашої рубрики "Скаут" Лукаса Діньє; кількість відборів - 1,6, перехоплень - 1,8 в середньому за матч, але переваги Тремуліна - в атакуючих діях, де він вдвічі перевищує Лукаса по статистичним даним.

Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 5Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 5

Можливий новобранець киян знає про свої недоліки, зазначаючи, що Дідьє Дешам і наставник жирондиців Франсіс Жийо вимагають від нього більш агресивної гри в захисті, але разом з тим розуміє, що саме його атакуючий потенціал змушує звертати на нього увагу.

Бенуа - розумний гравець, який намагається читати гру, та діяти за рахунок вибору позиції. Він добре підтримує атакуючі дії, займає вільні зони, якщо такі з’являються в захисті суперників по лівому краю, швидко реагує на втрату м’яча, добре відчуває маневри партнерів, досвідчений та впевнений у власних можливостях.

Увага з боку провідних клубів Європи

Вражаюча гра лівого латераля і взагалі всього «Бордо» в сезонах 2008 -2010 років не могла залишитись не поміченою грандами європейського футболу, тому починаючи з літа 2010 року навколо Бенуа точилось багато чуток. До прикладу - італійські «Ювентус», «Мілан» та мадридський «Реал» проявляли активний інтерес до гравця, але «треч» не придавав великого значення цим чуткам, бажаючи продовжувати свою кар’єру в рідному клубі, підтвердивши свій намір новим контрактом до 2013 року, згодом пролонгувавши його ще на рік.

Але ближче до завершення сезону-2012/2013 з’явилась інформація, що французький захисник вирішив не підписувати нову угоду з жирондинцями, бажаючи продовжити свої виступи в новому клубі. "Я хочу опинитись в новому клубі, в новій культурі, з «Бордо» ми виграли все і чемпіонат, і Кубок, і Кубок Ліги, також грали в Лізі Чемпіонів, це ігри, які дозволили мені зростати, як футболісту, щоб продовжити прогресувати в своїй грі, мені необхідно перейти в більш сильний чемпіонат, або в клуб з більш амбіційним проектом», - так прокоментував Тремуліна свій вибір.

Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 6Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 6
Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 7Скаут UA-Футбол. Бенуа Тремуліна. Без п&squot;яти хвилин у "Динамо" - изображение 7

Таке рішення гравця породило нову хвилю чуток та бажання ряду команд залучити француза до своїх лав. Найбільшою активністю відзначався англійський КПР, який готовий був задовольнити вимоги керівників жирондиців та самого гравця, але невдале завершення сезону, за підсумками якого «Обручі» вилетіли в нижчий дивізіон Англії, нівелювали можливість такого переходу. Конкурентами динамівців в боротьбі за Бенуа виступали такі клуби, як німецький «Байєр», турецькі «Галатасарай» і «Фенербахче», також зацікавленість проявляли французькі «Марсель» і «Ліон». Шо ж залишається тільки дивуватись спритності Ігоря Суркіса, який дивує цього літа дуже якісною трансферною кампанією. Можемо говорити про це ствердно, адже у середу ввечері "Бордо" офіційно підтвердив свою згоду на трансфер.

Підсумки

Бенуа Тремуліна - одне з останніх відкриттів «Бордо», колишні тренери та гравці клубу визнають, що Тремуліна є законним спадкоємцем Біксанта Лізаразю на лівому фланзі оборони. Тремуліна - дуже швидкий, технічний і володіє хорошим пасом. Його швидкість робить його сучасним фланговим гравцем, вона дозволяє йому грати, як на позиції латераля, закриваючи всю свою ліву бровку, так і фланговим півзахисником.

З появою Тремуліна у команді київського "Динамо" Блохін отримає ще один гвинтик, спрямований на атакуючі дії команди і так вже дуже сильного потенціалу атаки «Динамо». Залишилось усім цим механізмом вдало розпорядитись.

Источник:ua-football.com

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.07.2013, 11:15
Roma_
Автор:
(Roma_)
Статус:
Наставник (1125 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 1 : 0   23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть