Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"В ожидании чуда". Про новачків.

2013-07-15 20:41 Після підписання Ленса, Мбокані, Беланди, а згодом Тремулінаса мало хто з вболівальників Динамо Київ був не ...

Після підписання Ленса, Мбокані, Беланди, а згодом Тремулінаса мало хто з вболівальників Динамо Київ був не задоволений трансферною компанією клубу. Відразу на форумах, в коментарях та в інших мережах полетіли так називаємі «шапко закидательськіе» вирази. Типу «все кроти вішайтесь», «це відродження Динамо»,  «ми – чемпіони» і так далі і тому подібне.

Звичайно вболівальників можна зрозуміти, адже скільки часу Динамо не може стати чемпіоном, скільки часу ми не можемо вийти з групи ЛЧ, а зараз взагалі потрапили в ЛЄ. І тут настали «великі часи». Динамо затарилося по повній, потратилися міліони доларів і нарешті ми можемо на щось сподіватися! Після кожного нового гравця ми дивилися нарізку про нього, дивувалися: «Вау! Який він швидкісний, яка у нього техніка, він просто розриває свій фланг!», «Оце форвард, оце у нього гольове відчуття!», «Класична 10. Прекрасна швидкість, дриблінг, неперевершений пас, бачення поля!» (я думаю ви зрозуміли, що про кого). От тепер у нас атака засяє всіма фарбами, тепер будемо рвати кротів. Це все добре, але добре на папері та у головах вболівальників – оптимістів (до яких себе відношу і я). Адже скільки ми чекали, не тільки валідольних сьомінських перемог 1:0, але і яркої, швидкісної, атакуючої  гри.

Подивившись нарізку на ютуб ми раділи ще більше адже ось воно 5 – хвилинне відео, в якому у всій красі представлений гравець, його найкращі моменти, це те що нам треба!!! Але я одне АЛЕ! … Перед написанням цього тексту я спеціально подивився перше відео на ютуб про нашого Артема. «Знаєте а цей хлопець класний нападник, не розумію чому його тренер не переводить до головної команди. Адже у нього і техніка, і гольове відчуття, і пас шикарний, не дуже швидкісний, але всі його позитивні характеристики перекривають цей недолік», - такі були б мої думки якби, я був вболівальником умовного Леванте! Але всі ми знаємо який у нас Артем… Я ні в якому разі не хочу рівняти наших новачків до Мілевсьокого,  просто до слова прийшлося, але все таки. Після відео ми всі бажаємо бачити на футбольному полі оте 5 – хвилинне відео від кожного гравця. Але на жалі,  вони не роботи, а звичайні люди, які теж можуть помилятися. Люди які переїхавши до іншої країни, іншої культури мають пристосуватися до цього всього, і вимагати від них те відео на полі відразу не маємо ніякого права.

Так як я писав вище, що я відношу себе до вболівальників – оптимістів, я хочу бачити у цьому сезонні нове Днамо! З красивими перемогами, та яркими голами. Але трохи довго чекаємо шановні друзі, того сезону були Рубен, Кранчар, Рафаель, щиро надіюся, що наступного року у нас не буде Ленс, Мбокані, Беланда, які не заграли, а будуть лідери атаки – ЛЕНС, БЕЛАНДА, МБОКАНІ!

P. S. Дякую що прочитали, ці «мысли вслух», не судіть строго це мій перший блог. Успіхів Динамо

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.07.2013, 20:41
15.07.2013, 20:41
147358 2 Loychik, bora13
zlotkovskyi
Автор:
(zlotkovskyi)
Статус:
Опытный писатель (233 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть