Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Блохін не вражає колоритностю побудови гри командою!

2013-07-16 21:35 Ітак мене все більше навіює думка,що Блохін будуючи гру Динамо керується лише однією тактикою-це гра флангами!Він ...

Ітак мене все більше навіює думка,що Блохін будуючи гру Динамо керується лише однією тактикою-це гра флангами!Він всячески її вдосконалює,робить саму гру цікавою і сильною,але в запасі ,в рукаві не має козирів!Блохін по-суті налаштовує команду до матчу,а вже по ходу матчу майже не керує процесом,хіба що когось з гравців може заставити криками бистріше рухатись,но щоб направити команду іншим руслом він не в змозі!

Блохін таке враження навіть іноді не взмозі під час матчу визначити хто з гравців приносить більшу користь,а кого терміново потрібно замінювати.Здається що вся тренерська лавочка тупо сидить і спостерігає за матчем як той глядач вболівальник...

Здається Ленс першим показав що на швидкості проходити Волинь ефективніше ніж закидання і забіги на фланги,крім того в центрі оборони Волині її гравці попадали в ступор і допускали найбільше браку!

Тепер запитую хіба Динамо не мало б цим скористатися?Навіщо було прибирати Ленса?Той ж трюк не раз повторив Хачеріді і вражав своїм проходом а Волинь навіть мить якусь провалилась в паніку і був грубий фол проти Хача!

Тренер мав це бачити і зробити акцент на цьому,щоб такі проходи завершувались скидкою на партнера під удар по воротах з можливістю на добивання ще когось з гравців Динамо!Таким чином Динамо могло не лише виграти матч ай розгромом,за участю всього трьох гравців атаки,а ми майже всьою командою бігли в атаку а потім поспішали назад щоб захищатися після втрати м*яча з не вдалих навісів,які регулярно повторювались ніби поставлені на конвейєр!

Треба Блохіну як резервом награвати тактичні варіації і центром ,і сольні проходи, і дальні постріли з забіганням на добивання.Треба створювати такі козирі,щоб при тому що суперник досконально вивчивши Динамо,всеодно сам попадав би в ловушку ним же створеною!Адже Кварц вивчив Динамо,свою команду поставив в протидію нашій команді,але зміни вчасно акцент атак Динамо і все Волинь вже б не встигала перебудуватись і таким чином стала б заложником своєї ж западні! А Блохіну мабуть порадив би прочитати літературу Великих полководців!Там тактик і піднабратись! І ще хочеться щоб наші тренера не сиділи спостерігаючи матч,а щоб хтось документацію вів з листочком бумаги і ручкою,щось би нотував і стілочки різні прокладав би!

Як мені здається першою заміною Блохін мав би взагалі оголити фланг і замінити Ярмоленка на Безуса,це все на користь щоб наситити центр.Я б надіявся що Безус повторить свій сольний прохід з забиванням голу Чорногорії!Чому б ні,адже Ленс і Хачеріді показали нам як далеко можна зайти обходячи пачками гравців Волині,а Безус щей при цьому володіє хорошим ударом і хорошим баченням поля!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.07.2013, 21:35
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть