Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Блохін дуже переживає за Рому" - батько Безуса

2013-07-25 18:29   "Синові не вистачає свіжості при зародженні атак" - Анатолій Безус ФОТО: sport.obozrevatel.com "Синові не вистачає ...

 

"Синові не вистачає свіжості при зародженні атак" - Анатолій Безус ФОТО: sport.obozrevatel.com"Синові не вистачає свіжості при зародженні атак" - Анатолій Безус ФОТО: sport.obozrevatel.com
"Синові не вистачає свіжості при зародженні атак" - Анатолій Безус ФОТО: sport.obozrevatel.com

 

Батько футболіста київського "Динамо" Романа Безуса Анатолій Григорович прокоментував відсутність сина на полі в стартових матчах чемпіонату. Поки Безус-старший не бачить причин драматизувати ситуацію.

"Дійсно, Роман ще не зіграв жодної хвилини у двох матчах чемпіонату України й з цього приводу дуже переживає. Однак ми з сином далекі від паніки й поспішних висновків. Причина в тому, що він не виходить на поле – лише в Ромі.

Я, як його перший тренер, намагаюся розібратися в ситуації професійно. Бачу, що синові не вистачає свіжості при зародженні атак. Немає свіжості – немає імпровізації на полі. Рома дуже відповідальний хлопець. Інколи це йому заважає. Боязнь помилитися сковує зайвий раз.

У "Ворсклі" Миколи Павлова Роман міг узяти паузу в грі й перепочити. У київському "Динамо" інший рівень й інші вимоги. Син – вибуховий футболіст. На "свіжих ногах" може різко відібрати м'яч, або обіграти кількох гравців, як це було в грі з Чорногорією. Тому Роману треба знайти розумний баланс між грою у захисті й нападі. Тоді все налагодиться."

Чи не маєте образу на Олега Блохіна?

"Абсолютно ніяких. На відміну від деяких фахівців, повністю підтримую Олега Володимировича. Йому треба дати час проявити себе. У Романа повне взаєморозуміння з тренером. Сам Блохін теж дуже переживає за Рому. Втім на останніх тренуваннях у сина спостерігається прогрес. Роман сам це відчуває. Тому я не драматизую нинішню ситуацію. Думаю, що вже в найближчих іграх він обов'язково з'явиться на полі."

Але ж куплений за 12 мільйонів євро марокканець Юнес Беланда теж не демонструє видатної гри, хоча виходить у стартовому складі?

"Мені ця ситуація знайома. Я сам працюю дитячим тренером і маю безліч зауважень з боку батьків, які вважають, що їхніх дітей не ставлю навмисне. Такого не може бути в принципі. Тренер не ворог собі. Він ставить найсильніших. Тим більше, такий амбіційний, яким є Блохін. Рома повинен заграти так, щоб ні в кого не виникало сумнівів, що він заслужив право вийти у стартовому складі."

Додамо, що Роман Безус підписав контракт з київським "Динамо" 3 січня 2013. Термін угоди розрахований на п'ять років.

Джерело:Gazeta.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.07.2013, 18:29
25.07.2013, 18:29
148395 2 Master_Revan, BruceWillis
KontuR
Автор:
(KontuR)
Статус:
Начинающий писатель (91 комментарий)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть