Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як втамувати спрагу.

2013-07-27 16:26  

 

Привіт.

 Давно не писав. Хоча  цей блог був написаний ще місяць тому. Залишилось лишень нажати кнопку «Сохранить», як за вікном   пальнув грім і  мій блог на  100500 абзаців пропав. Правда, коли  екран потухав, мій мозок  встиг скачати  весь словник Даля по ненормативні лексиці, який я вивчав до кінця цього ж дня.

 Під вечір - заспокоївся, та все ж мій організм включив «блок»  на: 1) дотик до клавіатури; 2) виконання «супружеского долга»...( Правда, по деяким пунктам я попросив свій організм передивитися свої  погляди ).

Коротше... Я вже думав не писати наново цей блог - за втратою актуальності. Та бачу він  її не втрачав, а навпаки .

КРИТИКАМ по всім фронтам.

«Динамо» посіло третє місце. Всі живі - здорові? Слава Богу. Це ще хтось пам'ятає?

Критику за третє місце  затьмарили  новини трансферної політики «Динамо».

Всі згідні що  ця трансферна компанія сама потужна і  перспективна за останні 20 років.

Та не зважаючи на це критики на ресурсі побільшало.

Згадаємо?

3). За основу візьмемо «сантабарбару» Мбокані.( маємо на увазі ще і Драговича) Скільки критики вилилося тільки на те, що гравець вибирав між командами. Так, були незрозумілі коментарі від футболіста, та все ж..

Чи лопають від злості помідори у супермаркеті, якщо покупець на секунду відійшов до сусідніх помідорів іншого  сорту. Та ні. Вони  лежать і  виблискують своїм пузом, стараючись запустити «зайчика»  в  око покупця з думкою екстрасенса : « Ти повернешся....Ти повернешся...»...Так думають помідори. Насправді ж,  покупець сам  обирає  кращий продукт.

Гравець не обирає де йому краще погратися у футбол, а обирає  шлях свого життя в міру своїх цінностей  і ми не маємо права  критикувати його за це. ( До речі, Мбокані «наклепав» вже 3 голи. Поки що достойна відповідь  критикам .)

І ось - трансферів , напевно більше не буде. При наймі, підсилились у всіх лініях. І тепер, коли, як-то кажуть, у нас всі дома, нам залишилося набратися терпіння і слідкувати як будується нова команда.

Та ні ! Де там!  Дайош зразу барселоновську гру-тактику.....хоча ні,   вже баварську!!!!!

Та почекайте панове тренера-експерти-тактики...Та ні одна команда ще не набрала  форми. Бачив я «Динамо»,«Шахтар», «Металіст».... Поки що очки набираються або втрачаються завдяки індивідуальній майстерності природнього положення руки, судді, сім»ї...

Я не пропоную чекати роками. Думаю, починаючи з матчу із «Шахтарем» команда має показувати нове обличчя  «Динамо». Саме з «Шахтарем», а  у кого ж тоді вигравати, якщо доказувати свої чемпіонські амбіції. Команда має підійти до цього матчу  добре «озброєна».

Так, не буде Гармаша. Погано. А може і добре. Ніхто до матчу цього не знає. Та не зважаючи на це, я впевнений, що Денис   у день матчу буде з командою. ..І навіть якщо у цей день Денису робитимуть операцію, і  лікар можливо запитає: «Програє без тебе «Динамо»?»  ,  то Гармаш йому покаже куди вставляють катетер крапельниці..

2). «Озброїти» команду повинен Блохін. Цей сезон - перша сторінка його нормальної повноцінної кар»єри. Перед  тим  була передмова...Я впевнений, що будь який тренер змінивши Сьоміна, нічого кращого не зробив би. Та критики знов повно.. Мотиватор ..фізрук..

Вже і селекція хороша, і  Блохін цих гравців підбирав. Під атакуючу  модель. Дайте попрацювати...Там буде видно .. Я вірю, що у разі невдачі У Блохіна вистачить мужності  це визнати. Але я щиро бажаю йому удачі. Набагато приємніше  вшановувати перемоги «Динамо» разом  із своїм тренером, а не з Хідінками,Адвокатами...

1).Блог присвячений саме цій людині. Попереднє - розігрів.

МИХАЙЛО ФОМЕНКО.

Суркіс старший свою місію завершив. Нову ФФУ очолив  Коньков. Будучи родом  з Донецької області ,він 6 років відіграв за «Шахтар». Свою вже  феєричну кар»ру він  продовжив  у «Динамо». Теж 6 років,.... 50 на 50. Так і зараз до Конькова ставляться. Хто пам'ятає його гру , той рахує його динамівцем, хто про нього лише чув - то продонецьким. Та не тому що він грав за «Шахтар», а тому що теперішнє ФФУ прийнято рахувати дітищем донецьких владних олігархів.

Коньков для мене -динамівець. Пояснюю чому.

Як би не хотіла донецька владна еліта перетягнути покривало слави на свою сторону, вони цю славу будують за рахунок «Динамо». Бо в них немає чим «крити». ( ну хіба що Луїс Адріано колись стане президентом ФФУ. Не дарма ж на початку матчу за Суперкубок з Чорноморцем  Луїс держав руку на серці і співав гімн України......Я один це бачив ????)Саме тому у них нічого не вийде.

Пішов Суркіс - поставили Конькова.

Зняли Калитвинцева - поставили Ковальця.

Пішов Блохін - поставили Фоменка.

Михайло  Іванович Фоменко при новій ФФУ Конькова  був головою  тренерської ради ФФУ, яка займалася пошуком кандидатів на посаду головного тренера збірної . Закордонного спеціаліста не вдалося підписати і радою було обрано саме  людину яка несла відповідальність . І Фоменко прийняв на себе керівництво збірної, хоча міг і відказатися.

І тут критика пішла відразу.

Ну добре від звичайних вболівальників, та критики від футболістів я не очікував. Фоменко не тренер.... «Бей - беги»...Та кого він тренував?!!Та він  продався дон.клану!.

Особливо неприємно було читати відгуки після  новин «Офіційно : Фоменка призначили....» по всім інтернетвиданням..

А перемогли Польшу,   опустили на землю Чорногорію, то десь ті   медіакритики   подівались...

Якщо ви будете рахувати Конькова , Фоменка донецькими, то це на руку  тільки противникам ...( це для тих хто вірить у медійні війни. А вони існують...) Якщо ти радієш успіхам збірної, то ти радієш успіху дон.клану чи динамівцям  Фоменку, Конькову ?

Подивіться у який футбол грає збірна, які виконавці «роблять» гру, хто тренує...Тоді ви точно не помилитесь, коли скажете - «Динамівська школа».

Притча про водокачку.

У засушливому районі, один селянин зробив на краю селища  із підручного матеріалу  водокачку.

Одного разу підходить до селянина знайомий  тай каже:

- Повз твою водокачку  проїхав відомий архітектор і розкритикував твою  хиленьку водокачку.То те не так, то се не так...

-А  чи ти сам пив ту воду, чи багато людей біля корит?

-Ой, людей дуже багато ,  а вода найсмачніша по всій окрузі !!!

Тоді сказав селянин:

-Я вірю , що колись цей архітектор вгамує спрагу біля водокачки, прославить Бога ,  мене згадає та допоможе полагодити її.

Я не сумніваюсь у мудрості , порядності і професіоналізмі Михайла Фоменка. І як  доказ, додаток до притчі - фрагмент  інтерв»ю після матчу з Чорногорією:

«...- Сейчас вы первый после Бога в Украине. Насколько вас напрягает эта ситуация?

- Контрвопрос: а вас как напрягает эта ситуация? (Смеется). Спасибо! Каждый из нас рожден для чего-то. Кому что дал Господь Бог, тем он и занимается....»

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.07.2013, 16:26
SuperCup1975
Автор:
(SuperCup1975)
Статус:
Наставник (3747 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть