Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Без Гармаша з Велозу...

2013-07-29 12:51   Третій тур показав, як не вистачало в центрі “Динамо” Київ Гармаша. Велозу провів свій матч, ...

 

Третій тур показав, як не вистачало в центрі “Динамо” Київ Гармаша. Велозу провів свій матч, м'яко кажучи, не на хорошому рівні. Не вже? Безус, який виступає за збірну України, ще гірше зіграв би за Велозу. Я так не думаю, конечно, тренеру видніше, але потрібно, щось робити з центром поля, бо наносі гра з “Шахтар”.

На одному Аруні всі питання не вирішити та сірувато, як то, виглядів Андрій Ярмоленко на фоні Тремулінаса.

Дуже сильно зіграли на чолі з Ковалем захисники: Сілва, Хачеріді, Селін, Тремулінас. Селін на позиції ЦЗ на багато краще виглядів, ніж на позиції крайнього захисника. Про Тремулінас, як висловився колишній захисник київського “Динамо” Андрій Несмачний: -“Тремулинас? Он делал все, что сегодня требуется от современного крайнего защитника.” Дивлячись за грою новачка, і згадував я, гру колишнього крайнього захисника київського “Динамо” Дем'яненка. Це вже радує, що в нас появився такий сучасний гравець.

За Хачеріді, що можна сказати, Женя провів матч вище похвал, тільки жаль, що в свій День Народження не забив м'яч. Побажаємо, Євгенію, міцного здоров'я та успіхів.

Мбокані знову підтвердив свій клас, і то, що він є сильним забивним форвардом. На 50-й хвилини, як красиво пройшов трьох захисників “Севастополя” і спокійно, без емоцій, влучив ворота Литовки.

 В третьому турі почала промальовуватись тактика Олега Блохіна та комбінації на полі. Це дуже, дуже, радує нас, вболівальників.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.07.2013, 12:51
29.07.2013, 12:51
148781 0
mykola9709
Автор:
(mykola9709)
Статус:
Начинающий писатель (167 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть