Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Професійний футбол подібний до війни. Той, хто поводиться дуже правильно, програє»

2013-08-05 13:10 Довго думав , писати чи не писати ,але з рештою вирішив НАПИШУ! про все наболівше за ...

Довго думав , писати чи не писати ,але з рештою вирішив НАПИШУ! про все наболівше за останній час.

Знову програли, програли по грі , програли морально , так питань не має.Але не зважаючи на 1-3 я думаю що ми ніяк не були гірші за Шахтар , і навіть заслуговували не перемогу , якби сам розумієте хто допомагав шахтарю стримати наш натиск.

Говорити багато про судю не буду тому що не доберу слів , тай що тут можна говорити раніше кумиром фінів був Вакс тепер Швецов ,признаюсь що так тримати команду на *свисту* не кожен зможе , але головне як не помітно він це робив (після жовтої Кучеру я навіть подумав що все буде добре але....результат самі бачимо).ТА найголовніше не це а те як ми одразу накинулись на команду ,яка билась на полі як могла , це ВБОЛІВАЛЬНИКИ???Вболівати,  означає — співчувати комусь, журитися за когось, брати чиєсь горе близько до серця,ДЕ СПІВЧУТТЯ ?Ярмоленку розірвали мяз ,на Хачеріді накинулись ніби він когось вбив на полі( а що він мав робити спокійно стояти та дивитись як Кротяра Коваля ногами вбиває???)ми всі ж розуміємо що він справжній чоловік і таке не пробачить.ТАЙСОН оххх тут без слів ,* гідний суперник * він напевно виховувався Срною,так симулювати !!!!!!!!срна ховається .
Найбільше вразили *фани шахтаря* ,*КРИЧАТИ БИЙ ХОХЛІВ!*ЦЕ УРАЇНЦІ???? це Москалі ЯКІ НЕ МАЮТЬ НІ СОВІСТІ НІ ЧЕСТІ!!сміятись над тим як поламали гравця ключового гравця збірної?Та хіба це смішно коли попереду такі важливі матчі за збірну!я не розумію такого чесно.Говорити про те що з таким суддівством щось потрібно робити не буду, тому що це нікому не поможе поки при владі бандюки ,це потрібно просто пережити от і все *ВСЕ ТАК НЕ БУДЕ* принаймні ми знаємо що наше чемпіонство було чесним ,добувалось кровю та потом.А не фарм клубами та продажними суддями .
Щиро віру в нашу команду, багато говорять о Блохін з командою рік , так але за цей рік він тільки купив гравців та порозганяв всіх *зірок* типу мілевського ,який просто косив гроші,команда по суті почала будуватись тільки цього року і вже ми побачили гру яка дає сподіватись на краще .Тож давайте не будемо гратися в Гвардіол та Клопів , та не будемо вказувати кожен що хоче кого краще випустити а кого ні , просто дайте БЛОХІНУ ПРАЦЮВАТИ!!!!!!! ОТ І ВСЕ ТОДІ БУДЕ РЕЗУЛЬТАТ .
А ті так звані  *вболівальники* які міняють свою думку як флюгер краще мовчіть та нікого не доставайте своїми тупими думками які нікого не цікавлять , вболівайте краще за кротів вам там місце!
«Програно все, окрім честі» 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.08.2013, 13:10
05.08.2013, 13:10
149898 7 olegoo, denist, Boris67, max36, kna, Roma_, KontuR
kruzeyro
Автор:
(kruzeyro)
Статус:
Начинающий писатель (103 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть