Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дикунство від Шахтаря-Варвара

2013-08-05 22:46 Шахтар-Варвар це повне ім*я команди дикунів з донецька!!! Їм нічого робити в Європейському цивілізованному футболі!!! Я ...

Шахтар-Варвар це повне ім*я команди дикунів з донецька!!! Їм нічого робити в Європейському цивілізованному футболі!!! Я перебуваю за один крок до засудження всього Українського Чемпіонату! Можливо я підключу собі Російські канали футболу і перейматимусь їхнім футболом! Бо я при своїй свідомості і я не погоджуюсь на цей обман від ахметовської "смачної" корумпованості ,а весь чемпіонат з цим погоджується!

!! Нехай в Росії мабуть теж не гладко ,але хоть не так відкрито і явно для пересічного вболівальника-мені хочеться хоть трішки спортивного інтересу і фейєр-плею!!!
Єдиним що мені хочеться це щоб вберегти гравців Динамо і щоб їх більше не заставляли підставляти другу щоку,коли нещадно луплять в першу!!! Мабуть є різні варіанти розрішення цієї проблеми,це:можливо як варіант звернення до не скомпроментувавшоїся себе Лозани;можливо Динамо має перейти в інший чемпіонат і навіть в Росію,ба там переважно більшість команд базується в Москві,не прийдеться багато літати в різні кліматичні умови,тай до Москви мабуть не набагато більше ніж донецьк і його фарми! І вже дуже печальний варіант це або продати,або розпустити команду,щоб гравці мої кумири не завершили калітцтвами кар*ру,або відчували себе ізгоями і бічами проти безправья на своїй ж батьківщині!!!
Дикунство рвалось в Європу  і прорвалось таки,навіть не пощитавшись з заслугами того ж Динамо і в повній мірі всі дикуни зараз так високо залитіли тільки дякуючи заслугам і перемогам Динамо,Динамо було флагманом усієї східної Європи,але підсидівши їх хапуги,дичь,варвари топчуть Динамо бо їм вже мало місця у Європі-така подяка від синів старожила Київського Динамо!!!
Варварам не місце в цивілізованому Європейському кубку! І якщо не можливо щоб нас дискваліфікували і виключили Україну з кубків під егідою УЄФА,то принаймі вболіватиму за виліт усіх Українських клубів:футбол має бути цивілізованим чистим і прозорим!!! Навіщо мені піклуватися про рейтинг в таблиці УЄФА-коли дома таке твориться що й футболом не назвеш,це ніщоінше як Антифутбол!!!Хай вилітають ,хай пропускають вперед себе Бельгію,Турцію....вон наш рівень не дальше Білорусії-доти доки не навчимось поважати Фейєр-Плей,себе,і вболівальників без обману!!!
Так я ще вагаюсь і останій крок не роблю,я сподіваюсь на якийсь крок від Динамо і взагалі побоююсь що мені може сподобатись Російський чемпіонат більше ніж наш і уже не зможу ніколи повернутися! Моє серце назавжди Динамівське і я ніколи йому не зраджував,тому й уявити не можу про цей крок.В мене ніяких притензій до Динамо і всього його керівничого персоналу і самої команди гравців-на даний момент не має,але я вбачаю тупік і він зовсім не в футбольній грі команди,проблема привівша в тупік просто не розришима для вболівальницького впливу,розуміння і підтримці-вболівальник Динамо тут безсилий,а нерви наші вболівальницькі не безкінченні,так і захворіти не вдовзі...Свідомий вболівальник, завжди залишатиметься при повній свідомості і точно визначить що по вчорашній грі в донецьку,ніякого морального права критикувати гру Динамо і тренрський геній у керуванні командою-ми не можемо,бо все що скажемо це буде не об*єктивно у зламаній грі суддею-кіллером,а варвари раді старатися,вони про футбол і не думали...не віриться?а ви пригадайте коли себе тайсон так розпускав у металісті? Це цілком спрямовано і ціленаправлено на найвищому рівні в донецьку,щей поголовно всі з іронічними посмішками-їм весело!!!
А ось це скандування вбивай хахлов,луческу призивав про підтримку вболівал-ось яка йому підтримка потрібна була?!Це прям не підтримка,це установка на ГРУ !!!
І мабуть на останок додам Коліна істинно візитна карточка всієї Італьянської корумпованності у футболі-яка може бути довіра людині,де так часто борються з договорняками? Мабуть через цю боротьбу він і втік в Україну,бо тут покищо і не починали боротьбу!!!
Шахтар-Варвар це купка не свідомих фанатів з фашистською ідеологією,фашизм росте!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.08.2013, 22:46
05.08.2013, 22:46
149980 3 Maksimvladi, max36, mpr0st
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть