Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Без задніх ніг

2013-08-06 13:02 У чемпіонатах України 80 матчів поспіль або два з половиною роки не б’ють пенальті у ворота ...

У чемпіонатах України 80 матчів поспіль або два з половиною роки не б’ють пенальті у ворота донецького «Шахтаря». Це небачений для футболу рекорд.

Звісно, гравці чемпіона – не ангели. У них є руки й ноги. Ногами вони роблять підніжки, а руками захоплюють, блокують і травмують суперника, як і їхні колеги з інших футбольних міст.

Однак жоден суддя не побачив підстав карати донецький клуб 11-метровим штрафним.

В останньому матчі з київським «Динамо» арбітр Швецов щонайменше двічі мав карати гірників пенальті. Однак не наважився.  Рекорд устояв і продовжує зростати.

Ситуація нагадує відому історію часів ГУЛАГу. Тоді начальник табору для інвалідів полковник Чечев хвалився перед колегами: «У моєму таборі лише один справжній інвалід – без рук і без ніг. Та й той на легкій роботі – кур’єром працює.»

Або ще один анекдот. Марк Твен описав легендарного собаку, що переміг у безлічі боїв. Його прийом був простий – песик на початку бійки хапав супротивника за задню ногу і більше не відпускав. Утім одного разу програв – йому підсунули собаку без задніх ніг. Від несподіванки наш пес розгубився і програв.

 

Я маю власну версію, чому «Шахтарю» не ставлять пенальті. Будь-яка команда в Україні знає, що насправді у донецьких футболістів немає ані рук, ані ніг. Супротивники разом із суддями просто  губляться ще до виходу на поле. А якщо раптом надумаєш виграти в Донецьку, то вже завтра можеш замість футболіста отримати іншу спеціальність – кур’єра. Тобто піти на легкий труд.  

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.08.2013, 13:02
yurekk
Автор:
(yurekk)
Статус:
Начинающий писатель (115 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Удинезе Рома 1 : 2   25 апреля 21:00
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть