Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Аутсайдери

2013-08-10 11:55 Перед початком чемпіонату було вдосталь кандидатів: Говерла Металург З Ворскла Таврія Карпати Волинь Після перших турів, ...

Перед початком чемпіонату було вдосталь кандидатів:

Говерла

Металург З

Ворскла

Таврія

Карпати

Волинь

Після перших турів, Говерла і МЗ явно не справили враження команд, які боротимуться за прописку в еліті, навіть більше, можливо і будуть в десятці, гру Говерли проти грандів я бачив, вчора вирішив подивитись МЗ - Севас, я був в шоці від гри Запоріжжя, відскочив Севастополь, рахунок міг бути несолідним .

..

Ворскла фігурувалась, як не явний аутсайдер, але можливий притендент з малою вірогідністю на виліт, свої очки полтавчани беруть, у ниї є досвід, непогані гравці (Дедечко шикарно вписався в їхню гру), пердив їм явно не загрожує.

Основними аутсайдерами напевно є Таврія, Карпати та Волинь...Найбільше проблем наразі у Таврії, там просто нема кому грати... УПЛ раніше поділялась на команди, які грають у "футбол" та "антифутбол" але тепер добавився і стиль під назвою "відстій", який запровадила Таврія...до зими сімферопольцям потрібно взяти якомога більше очків, аби потім нормально закупитися і йти хоча б в ритмі Арсеналу - Ворскли..

Волині пророкую 16-те місце, до зими 15-те...Бікфалві та Шиков самі не стянуть результат, а на нормальне підсилення бабла у Кварцяного нема, хіба що з вулиць понатягає через офсайт нових Мессі.

Карпати заслуговували на поразку лише в матчі з Іллічівцем, це вже 3-й сезон на мої пам'яті підряд, коли нема кому забивати, Гладкий - дуб, Ткачук трохи грає, але з метра маючи три можливості пробити по пустих воротах - пробиває мимо... парадокс... по самій грі, Карпати знаходяться вище і Таврії з Волинню, і Ворскли з Арсеналом... якщо аналізувати гравців, то хоч і львівяни розпродали півскладу, але придбали перевірених хороших гравців: Федорчук, Бартуловіч, Гітченко і тд...Севідову вже пора витягувати із дубля Бохашвілі, який кліпає в кожному матчі, цей малий - майбутнє Дніпра. Як на мене Карпати займуть 11-13 місце.

 

тепер ваші думки в коментарях)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.08.2013, 11:55
10.08.2013, 11:55
150496 2 max36, Alexandr_SP
dynamiwe
Автор:
(dynamiwe)
Статус:
Старожил (584 комментария)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико 2 : 0   16 апреля 22:00
Чемпионат Украины Минай Динамо - : - 17 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть