Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ЩО ЦЕ БУЛО?

2013-08-13 12:39 "Жити у світі.не розібравшись у його суті - це те саме.що блукати у величезній бібліотеці.не торкаючись ...

"Жити у світі.не розібравшись у його суті - це те саме.що блукати у величезній бібліотеці.не торкаючись книжок"("Таємниче вчення усіх часів").

Доброго часу суток всім!

Наперед прошу вибачення за деякий сумбур у викладенні думок.але навіть після того як пройшов деякий час після вчорашньоі гри.думки і емоціі так і не впорядкувались.

Так що ж це все таки було?????

Шановний ГТ після гри чесно сказав.що не знає.Дякую ОБ за відвертість.але це породжує багато запитань саме до ОБ.

Почну з того .що найперше впадає у вічі - незадовільна фізична підготовка гравців.і це перше запитання до ОБ-команда пройшла з Вами вже два збори.проведено вже 5 офіційних матчів.ну принаймі на 75% гравці повинні бути готові фізично! я б зрозумів.якщо б десь так на 75 хв гри .після шаленного пресингу.команда б зупинилась.ну але ж не в першому таймі! А може все простіше? ОБ тренував збірну.і гравці приіздили з своіх клубів.де й проходили фізпідготовку.а ОБ просто не вміє закласти іі?

Питання друге

зараз напишу .напевне єрись.але це факт-чому гравці які приіздять з латиносів до МХ та ШД.практично одразу починають грати.а гравці-європейці потребують часу на адаптацію.яка інколи на рік затягується?Вони що поміняли кліматичні зони.чи приіхали у джунглі? а може все ж не зовсім розуміють.що ім робити на полі???

Питання третє

цього літа ІМС провів безпрецендентну компанію по підписанню добротних футболістів.до речі по словах ОБ він сам іх хотів! але ж тоді виникає питання-чому Сидорчук виглядає краще Велозу.чому Безус.як на мене .не гірше від Беланди.і .до речі.не вартує таких шаленних грошей.та й .підозрюю. зарплата помеше?

Питання четверте

а що власне прагне команда в ігровому плані? вже 5 турів пройшло. і бог з тим.що вже -8.ГРИ НЕМАЄ! не видно що хоче ГТ.немає ні тактики ні стратегіі на гру.повна неспроможність міняти ігрові схеми впродовж самоі гри.сама тактика мені нагадує тактику збірноі у часи Михайличенка.і назва іі "ЯК СЯ ВДАСТЬ"

Питання п"яте

ГТ киває на травми.але це ж нонсенс.невже така команда.яка претендує на найвищі місця може залежати від одного-двох футболістів?

Питання шосте

ХАЧАРІДІ. ОВ а чи не стидно Вам постійно звалювати Ваші проблеми у стосунках з футболістами та й на голови самих футболістів? я дивився гру по телевізору і не бачив самойі заміни Хача.звертаюсь до киян.що були на стадіоні-Хач дійсно просив заміну.че це чергова відмазка ОБ?

Питань.дуже багато.написав лиш про основні.ті .що лежать на поверхні.

Ще раз прошу не судити строго.це всьго лиш думки без жодного натяку на аналітику.або простіше моє бачення ситуаціі

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.08.2013, 12:39
13.08.2013, 12:39
150951 3 gva, calician, DrogobychZaDynamo
kapelan48
Автор:
(kapelan48)
Статус:
Наставник (1565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть