Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

О. Михайличенко, Й.Сабо, Л.Буряк, А.Дем’яненко, Ю.Сьомін, В.Газзаєв, О. Блохін. В чому помиляється І.М. Суркіс?

2013-08-13 16:05   Усім доброго дня. Динамо знову програло, знову показало відсутність гри в усіх ланках. І така ...

 

Усім доброго дня.

Динамо знову програло, знову показало відсутність гри в усіх ланках. І така ситуація триває не перший рік. При двох попередніх тренерах, і навіть раніше, Динамо показувало нормальну гру лише епізодами.

Зрозуміло, що серед вболівальників знову піднялася хвиля обурення з вимогою до Суркіса: «Ату його», «Блохіна – у відставку» і т.д.

            Особисто я, за багатьох причин, проти звільнення Блохіна ,саме зараз, так само, як був проти звільнення Сьоміна, саме тоді.

На мій погляд основною помилкою Суркіса є не продумані тренерські призначення.

О. Михайличенко, Й.Сабо, Л.Буряк, А.Дем’яненко, Ю.Сьомін, В.Газзаєв, О. Блохін – хитання зі сторони в сторону, різні тактичні уподобання і т.д. Але у цих людей є дещо спільне, і це – радянський менталітет і невміння створити команду, в якій гармонічно співпрацювали б і українці, і легіонери; досвідчені гравці і молодь; гравці з високою зарплатою і з меншою, тобто люди з відсутністю європейського менталітету. А без нього побудувати команду європейського класу не можливо, часи інші.

До речі зі схожими проблемами свого часу зіштовхувався навіть Великий Метр Валерій Васильович Лобановський.

 

Ливерпуль, 27 сентября 2001 года

Главный тренер "Динамо" Валерий Лобановский впервые за несколько лет общался с журналистами не только за день до матча, но и пришел на послематчевую пресс-конференцию, несмотря на второе подряд поражение его подопечных.

 - Сегодня победил коллектив - не самый худший в Европе, имеющий достаточно опыта - говорит Валерий Васильевич. - А вот нашей команде - только полгода, а вы хотите, чтобы 20-22 летние легионеры демонстрировали игру, способную переиграть "Ливерпуль"? Мои подопечные использовали сто процентов потенциала, отдавались борьбе, за что их можно лишь поблагодарить. Сейчас "Динамо" несбалансированно. Чтобы вывести команду на определенный уровень, нужно время. Работы очень много. В первую очередь, надо изучить футболиста, а как это сделать, если большинство легионеров не владеют русским языком? Не могу даже провести психологическую подготовку.

- "Ливерпуль" удивил вас?

 - Хозяева продемонстрировали универсальный, рациональный футбол.

 - Второе поражение подряд не перечеркнуло надежду на продолжение борьбы во втором групповом раунде Лиги чемпионов?

 - Ребята и тренеры договорились не заглядывать в турнирную таблицу. Надо действовать с максимальной отдачей в каждой встрече.

 

Ці слова з пресс-конференції 27.09.2001 року після програшу в Ліверпулі 1:0.

Особисто мені здається, що Суркісу треба було дати допрацювати Сьоміну до закінчення чемпіонату, а потім призначити молодого амбітного тренера, що мав би уяву про наші реалії, але вже з європейським менталітетом. Кандидатур достатньо. Взяти хоча б того ж Андрія Шевченка. Людина пограла в двох провідних чемпіонатах Європи, працював під керівництвом талановитих тренерів, знає з середини, як можна безболісно врегульовувати проблеми, пов’язані з грою легіонерів та не легіонерів, гравців з різницею в зарплаті і т.д, і т.і. Звичайно враховуючи недосвідченність Шевченка, як тренера, можна було дати йому карт-бланш на чітко визначений термін, скажімо 3 роки. Мені здається, що гірше не було б. А ми могли б почекати. З більшими надіями ніж зараз.

Разом з Динамо до перемоги! Завжди!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.08.2013, 16:05
13.08.2013, 16:05
150990 0
Tolian77
Автор:
(Tolian77)
Статус:
Начинающий писатель (164 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть