Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Have you ever seen the rain?

2013-08-16 12:38 Плохие украинцы, добрые израильтяне и мокрые дети   Вот уже несколько дней на просторах интернета гуляют ...

Плохие украинцы, добрые израильтяне и мокрые дети

 

Вот уже несколько дней на просторах интернета гуляют предматчевые фото сборных Украины и Израиля под дождем с детьми. Многе коллеги поспешили их перепостить и разместить у себя на сайтах, снабдив стройным хором осуждения подопечных Михаила Фоменко и хвалебными одами в адрес гостей.
 
Я эту позицию, мягко говоря, не разделяю, потому и картинок этих на UA-Футбол не было, однако, когда истерика всеобщая достигла немыслимых размеров, мы все-таки решили внести ясность.
 
Позвольте процитировать пост моего коллеги Ивана Вербицкого на Facebook, под каждым словом которого готов подписаться и я:

Чесно кажучи, дивує простакуватість і піддатливість українців, які так легко проковтнули дешеву провокацію. Розумію малоросів, вони звикли паплюжити все українське і постійно натякати, які ми погані на тлі інших націй. Але ж дурню про доброту ізраїльських футболістів і пофігізм наших з'їло чимало адекватних людей.

Насправді ж як все було? Команди вийшли на поле, лив сильний дощ. Першим лунав гімн Ізраїлю. Гості його прослухали у вітрівках, а потім, коли від них відвели камери, бо лунав гімн України, почали знімати верхній одяг. Чесно кажучи, я й навіть не зрозумів, що його вдягають на дітей. Мабуть, лише дехто вдягнув. Найперше мене здивувало, що маланці не стоять струнко, коли лунає гімн іншої держави, а щось там роблять. Ось вам і весь "гуманізм" одних і "черствість" інших.

Зізнаюся, я навіть покепкував акуратно з цього моменту в звіті про матч. Мовляв, зняли з себе ізраїльтяни додаткову важкість. Але дехто захотів переграти чиюсь недолугість в благородство. То перше.

Друге - подивіться на обличчя тих дітей, які стоять поряд з українськими гравцями. По них видно, що вони сильно страждають через те, що стоять під дощем? Навпаки, всі щасливі, з усмішками. Певен, на місці цих дітей і під цим дощем хотіли б опинитися десятки тисяч українських дітей. Бо то велика честь - вивести найкращих футболістів країни, на головному стадіоні держави на матч.

Простоявши десять хвилин під літнім дощем, дітки побігли до роздягалень і вдягли сухі речі. А яка користь була від ізраїльського жесту, коли вони через п'ять хвилин під зливою мокрий одяг накрили мокрим?

Майте совість, хоч ті, хто вважає себе українцями, не розповсюджуйте такої дикої ахінеї.

Have you ever seen the rain? - изображение 1Have you ever seen the rain? - изображение 1

Have you ever seen the rain? - изображение 2Have you ever seen the rain? - изображение 2

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.08.2013, 12:38
KontuR
Автор:
(KontuR)
Статус:
Начинающий писатель (91 комментарий)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть