Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Пригоди Олександра Алієва в Тернополі

2013-08-18 13:58 Сьогодні вранці на електронну скриньку UA-Футболу прийшов цікавий лист від одного з наших тернопільських читачів. Цитуємо: ...

Сьогодні вранці на електронну скриньку UA-Футболу прийшов цікавий лист від одного з наших тернопільських читачів. Цитуємо:

«Цієї ночі в нашому файному місті запалювали київські динамівці. Сказав би – люди в футболках і шортах з динамівськими емблемами. Але сумніви, що то справді київські гості, зникли, коли на чолі компанії з близько десятка хлопців побачив колишнього гравця збірної Алієва.

Особисто бачив, як охоронці нічного клубу «Ріверпул» близько 11-ї вечора відмовлялися пускати столичних до середини, оскільки ті не відповідали правилам «дрес-коду». Врятували тернопільські друзі, для яких знаходження в такій авторитетній компанії було великою честю. Вони достукалися до власника «Ріверпулу» і той провів динамівців до столика. Там кияни розважалися приблизно до третьої години ночі, розпиваючи спиртні напої. Алієв у розпал вечірки виглядав зовсім розібраним, стан деяких його друзів був ще плачевнішим. Та після третьої ночі паті не завершилося. Наші земляки вирішили поводити зі столичними гостями козу. Компанія переїхала в інший нічний клуб, але звідти Алієв швидко втік, помітивши фотокамери».
Пригоди Олександра Алієва в Тернополі - изображение 1Пригоди Олександра Алієва в Тернополі - изображение 1

У редакції над цим листом посміялися й вирішили забути. До вечора, коли нам зателефонував наш тернопільський власкор. Він сповістив, що поведінка Олександра Алієва під час і після матчу шостого туру FavBet Ліги 1 «Нива» - «Динамо-2» була надто одіозною. Хоча спершу було трохи гумору. На початку гри на поле вибіг пес і побіг саме до Алієва. Глядачі посміялися, а потім вони глузували над самим донедавна найталановитішим українським півоборонцем. Полем він ледь пересувався і за весь матч з позитивної точки зору запам’ятався лише однією дією – пробиттям штрафного на початку зустрічі, який воротар господарів Новак спокійно перевів на кутовий.

На 40-й же хвилині Олександр, роздратовано відсуваючи рукою кутовий прапорець, банально його зламав. А на 80-й хвилині настав, як казав герой популярного в 90-ті «Шоу довгоносиків», «апогей апофеозу». Використовуючи весь свій багатий досвід, Алієв тримав час і не вводив м’яча в гру. Цим він продемонстрував, що команда київського «Динамо-2» грає на нічию (матч так і завершився з рахунком 0:0). Суддя з Херсона Ігор Пасхал не витримав і показав «зірці» попередження. Сама «зірка» «не витримала» увідповідь. Алієв прискорився у напрямку арбітра, який знаходився приблизно на 20-метровій відстані, і почав агресивно вичитувати рефері. Суддя зберіг спокій і, показавши роздратованому динамівцю друге попередження, вигнав його з поля.

Пригоди Олександра Алієва в Тернополі - изображение 2Пригоди Олександра Алієва в Тернополі - изображение 2

Спершу пригадаємо, що це вилучення для Алієва вже друге на старті першолігового сезону. Залишав поле Тернопільського стадіону Олександр під десятитисячне скандування, в якому киянина називали відомим словом на три літери. Не вгомонився Сашко й у підтрибунних приміщеннях. Він на очах у журналістів і багатьох офіційних осіб проривався до суддівської кімнати. Мабуть, щоб достукатися до арбітра Пасхала, за що той його вилучив. Потім, трохи вгомонившись, Сашко перекинувся словами з одним з працівників стадіону. «Хороший у вас кабак, этот «Риверпул» - каже динамівець, не зваживши на те, що кореспондент UA-Футболу очікував на нього, щоб взяти післяматчевий коментар.

Пригоди Олександра Алієва в Тернополі - изображение 3Пригоди Олександра Алієва в Тернополі - изображение 3

Від флеш-інтерв’ю Алієв не відмовився.

- Олександре, здалося, що на полі ви виглядали доволі важко і погано. Це так?

- Я так плохо понимаю. Можно по-этому…

- Александр, показалось, что на поле вы выглядели тяжело и плохо. Это так?

- Как это плохо? Я не считаю, что я плохо выглядел. На поле было много молодых ребят. Они еще чуть-чуть не понимают, что и в какой футбол они играют. Это первая лига и здесь на первом месте, конечно, стоит борьба. Они в чем-то уступают, но в желании и хотении они не уступают. Ничего, со временем это придет.

- Как себя чувствуете после перевода из первой команды в «Динамо-2»?

- Ничего. Для меня главное – поддерживать форму.

- Надеетесь еще вернуться в основу «Динамо»?

- Это вопрос не ко мне.

- Но такое желание есть?

- У меня есть желание играть. Вот это мое желание. А в дальнейшем – что будет, то будет.

- От названия команды это зависит?

- Нет.

Пригоди Олександра Алієва в Тернополі - изображение 4Пригоди Олександра Алієва в Тернополі - изображение 4

Це все. В цю мить до Алієва підійшла людина і сказала: «Саша, мы машину тебе подогнали, но там люди собрались. Может, выйдешь через другой выход?» «Нет» - відповів Олександр. І пішов до центрального входу, де на нього вже чекала «карета» - автівка BMW, на якій Алієв окремо від команди приїхав з Києва. Тернопільські вболівальники лютували: «Що, гидуєшся їхати з рештою команди, в автобусі?», «Ти такий футболіст, як з мене ксьонзова жінка», «Пияку, за що тобі гроші платять?» та інші цензурні і не дуже фрази такого характеру.

Така вона, зіркова доля. Алієв витримав тиск, пробрався крізь створений міліціянтами живий коридор і, виїхавши на проїжджу частину, помчав, не помітивши червоного світла найближчого світлофору.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.08.2013, 13:58
18.08.2013, 13:58
151569 1 Killerok1988
albanec73
Автор:
(albanec73)
Статус:
Наставник (1468 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть