Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"беспредєл"

2013-08-26 13:05 я не мастак написання блогів.але і мовчати не хочу вчора ввечері вирішив передивитися обидві передачі .що ...

я не мастак написання блогів.але і мовчати не хочу

вчора ввечері вирішив передивитися обидві передачі .що претендують на аналітику.це "Про футбол" та "Великий футбол"

першою була передача на 2+2.загалом нейтральна передача.адекватні оцінки бувших футболістів.але пізніше подивився так звану аналітику на каналі "Украіна".

сказати .що шокований не можна.десь був готовий до такого.мене до сих пір дивує.що у цій компашці робить така адекватна людина .як Розанов.він намагається протиставити виважені коментарі хамським виходкам Леоненка та цинічним висловам Денисова.навіть коментатор матчу МЗ-ДК був шокований суддівствов.а горе "експерти" цинічно намікали на звичайні помилки так званого судді. 

скільки потрібно раз відривати ноги Ярмоленку.Ленсу.Мбокані.відривати голову Хачаріді.що суддя призначив штрафний.та нагородив авторів жовтою?

розумію.що питання риторичне.адже.напевне.вже усі зрозуміли.що працює система направлена на знищення та дискредитацію Динамо.на чолі системи ФФУ з своіми виконавцями у КДК та комітетом арбітрів.а замовником є Ах....яка людина з Донбасу.і тисячу разів правий Ігор Михайлович та Олег Володимирович.які говорять про "безпредел"! на мою думку.замовники театру абсурдів просто втратили здоровий глузд.ненависть до ДК засліплює очі. але одного не розуміють Ах...які люди.що суспільство має здатність розвиватися по спіралі.з кожним наступним витком виходячи на все вищий рівень і сьогоднішня ситуація бумерангом повернеться до самоі "фейр-плеівськоі" команди зі Сходу!

можливо я невиправний оптиміст.але я щиро вірю.що і на Динамівській вулиці буде св"ято не дивлячись на всі підступи ворогів і "доброзичливців"! вперед Динамо до нових звершень.зціпіть зуби і грайте футбол.будьте один за всіх і всі за одного.а вболівальники вас підтримають!

 

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.08.2013, 13:05
kapelan48
Автор:
(kapelan48)
Статус:
Наставник (1565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико 4 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Минай Динамо - : - 17 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть