Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Эх, Буковина.....

2013-08-29 14:35 29 серпня 2013 року на адресу Адміністрації ПФЛ надійшов лист від ФСК «Буковина», в якому   йдеться ...

29 серпня 2013 року на адресу Адміністрації ПФЛ надійшов лист від ФСК «Буковина», в якому   йдеться про невиїзд команди клубу до Алчевська. Як повідомив генеральний директор клубу Віктор Олійник, таке рішення пов’язане з відсутністю фінансування. За словами Олійника, розташування клубу вже покинули п’ятеро футболістів, яким надано статус вільних агентів.

Втім, наразі клуб не має намірів зняти команду зі змагань серед команд клубів першої ліги: тривають тренування та підготовка футболістів до домашніх матчів з тернопільською «Нивою» та чернігівською «Десною».

Ситуацію прокоментував президент ПФЛ Мілетій Бальчос:

«Ми глибоко стурбовані проблемами, що виникли в «Буковині», адже цей клуб завжди відрізнявся стабільністю у фінансуванні. Клуб розпочав роботи з реконструкції стадіону та будівництва навчально-тренувальної бази, проте реалізацію цих проектів наразі призупинено через відсутність коштів. Я постійно спілкуюсь з керівництвом клубу, яке  веде активний пошук нових інвесторів, але, на жаль, ситуація невтішна. Насправді це абсурд: команда, яка минулого сезону входила до п’ятірки лідерів чемпіонату, сьогодні опинилася, м’яко кажучи, на межі зникнення. Наступного тижня у мене запланована зустріч з очільниками Чернівецької області, тож подивимось, можливо, спільними зусиллями нам вдасться стабілізувати обставини».      

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.08.2013, 14:35
29.08.2013, 14:35
152701 0
Track19
Автор:
(Track19)
Статус:
Опытный писатель (389 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть