Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Парадокс: у Блохіна на посаді ГТ збірної довіри було більше, ніж у Фоменко нині

2013-09-07 14:10 Стаття «Політфутбол-2» в газеті «Дзеркало тижня»наводить цікаві цифри рейтингів популярності та довіри до колишнього та сучасного ...

Стаття «Політфутбол-2» в газеті «Дзеркало тижня»наводить цікаві цифри рейтингів популярності та довіри до колишнього та сучасного тренерів української збірної по футболу (в порівнянні).

Процитую:

«Дослідження думки футбольних уболівальників, проведене Київським міжнародним інститутом соціології у серпні нинішнього року (метод телефонного інтерв'ю, 1450 анкет) з ініціативи нашого тижневика, свідчить про досить високий рівень довіри вболівальників до головного тренера національної команди.
43%, швидше, задоволені грою збірної під керівництвом Фоменка, 20% — задоволені повністю. Відносне незадоволення висловили 19%, зовсім незадоволених — тільки 7%. 10% вагалися з відповіддю. Залишається припустити, що у разі вдалого результату у двобоях із англійцями та поляками оцінка роботи коуча буде вищою. І залишається сподіватися, що у разі можливих невдач Фоменка (який покликаний під прапори збірної в пожежному порядку і вже зробив більше, ніж від нього очікували) не призначать "стрілочником". І дадуть можливість завершити те, що він, по суті, лише розпочав, — створити команду, яка поєднуватиме яскраво виражену бойовитість із тактичною виучкою.
Слід зазначити, що рік тому, згідно з аналогічними дослідженнями, проведеними тим-таки КМІС, наставник збірної мав більшу шану у вболівальників. У квітні 2012-го Блохіним були повністю задоволені 32%, швидше, задоволені — 47%, кількість зовсім незадоволених його роботою обмежувалася лише 3%. Але справедливості ради визнаємо: ці цифри були не так реальною оцінкою його роботи, як авансом. Блохін прийняв команду за рік до опитування, за його плечима було тільки 13 "товарняків", з яких, до речі, шість програно. Але надворі стояв переддень домашнього Євро, країна жила спогадами про успіхи збірної Блохіна зразка 2005/06, вірою у його фартовість і сподіваннями на нові звершення. Тоді 46% вважали, що нашій команді до снаги вийти у чвертьфінал, а 16% півфінал першості континенту вважали цілком посильним завданням…»

Хочу зробити зауваження: не забуваймо про те, що і Блохін, і Фоменко на посаду головного тренера збірної призначались, по суті, одними і тими же людьми: так званою «опозицією до Суркіса» (http://www.fpl.ua/ukr/news/news_fpl/2579/)… Та ж сама «опозиція» намагалась дискредитувати Блохіна, а з ним разом і Г.Суркіса за третє місце в групі Євро-2012 і невихід в наступну стадію розиграшу головного континентального призу для футбольних збірних. Нічого не хочу загадувати; нічого не хочу прогнозувати – але Михайлу Івановичу, на мою думку, слід мати на увазі: його так звані «друзі» його ж першого будуть здавати, у випадку незадовільного результату… Цим хочу сказати, що я не згоден з автором статті відносно того, що Фоменка, мовляв, «стрілочником» не призначать.

А взагалі-то – обидві статті на футбольну та навколо футбольну тематику в «Дзеркалі тижня» — дуже цікаві. Рекомендую і цю, в останньому числі тижневика прочитати; і першу: «Політфутбол» цієї ж серії. Я не пригадую, щоб адміни нашого сайту ставили цю статтю тиждень тому.

А там є про що задуматись…

РS: кому до душі російською мовою – то тижневик двомовний: там є можливість переходу на іншу мову. Або ж в розділі «Аналитика» на «Пресингу» пошукайте…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.09.2013, 14:10
07.09.2013, 14:10
153699 1 KievTheBest
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37682 комментария)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть