Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Не приховуйте свої емоції

2013-09-09 20:41  Завтра один із самих відповідальних днів у нашої збірної. Завтра ми граємо проти законодавців футбол, проти ...

 Завтра один із самих відповідальних днів у нашої збірної. Завтра ми граємо проти законодавців футбол, проти збірної Англії. Цей матч має дати відповідь на питання, чи будемо ми грати у Бразилії на чемпіонаті світу.

Але чи все залежить від футболістів, які будуть перебувати на футбольному полі, чи все тільки залежить від них?

Категоричне НІ! Вболівальники, які прийдуть завтра на стадіон – ось хто має гнати свою команду вперед на протязі усього матчу, незалежно від рахунку, незалежно від погоди, незважаючи на суддівство (які я маю надію буде справедливе), незважаючи ні на що! Ось хто має завести команду – вболівальник!

З самого початку, як тільки команда вийдуть на поле, англійці мають відчути куди вони потрапили, що тут їм не раді і всі жадають їхньої поразки. А українці навпаки мають відчути підтримку, яка як мінімум не повинна поступатися підтримці славного міста Львів!

З перших нот українського гімну весь стадіон має об’єднатися у єдине ціле! І проспівати гімн так, як не співали його до цього дня! Друзі, закликаю вас, якщо ви прийшли на стадіон, ви стали частиною єдиного цілого під назвою – УКРАЇНА! І повинні від початку до кінця проспівати цю пісню серцем! Це обов’язково, бо знаю багатьох хто каже: «Я прийшов підтримати команду, але не буду співати гімну не маю голосу, соромлюся». Це не вірно ми зобов’язані співати, зобов’язані підтримати нашу команду, зобов’язані заспівати гімн так, щоб по тілу пробіглися мурашки.

Не соромтеся, не стримуйте себе, не зважайте ні на кого! Не маєте голосу - співайте серцем! Ось до чого я закликаю! Гімн це те що об’єднує країну від заходу – до сходу, з півночі – на південь! Це те, що заводить до перемоги і подолання будь яких перешкод!

Отже, завтра всі на стадіон! Всім співати гімн, підтримувати нашу команду!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.09.2013, 20:41
zlotkovskyi
Автор:
(zlotkovskyi)
Статус:
Опытный писатель (233 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть