Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому я "За", щоб залишити Блохіна.

2013-09-20 11:04 Варто сказати, що це - мій перший блог, тому очікую сувору критику, шановні Вболівльники. Кілька слів ...

Варто сказати, що це - мій перший блог, тому очікую сувору критику, шановні Вболівльники.

Кілька слів про себе. Вболіваю за Динамо відносно недавно: 10років. За цей час ДК дуже глибоко увійшло у моє серце. Правда, мене можна назвати "пасивним" вболівальником, так як на стадіон ходжу рідко. Різні обставини сприяють цьому і головна - маю поганий зір, тому віддаю перевагу перегляду біля телевізора.

Матчі майже не пропускаю. Перешкодою не стають навіть свята на кшталт 8Березня або власного ДН Якщо таке трапляється - потім 2 дні ходжу без настрою. 

А тепер, чому я "ЗА".

Читаючи блоги на цю тематику, де висловлюють думки щодо відставки Блохіна або навпаки, мене не залишає одне питання: де логіка у зміні тренера зараз, коли Олег Володимирович, який дуже мало працюэ з командою,  привів у команду стількох нових гравців. Гравців високого класу, як я вважаю. Адаптація у новій команді ще не минула, гравці ледве розуміють стратегію тренера, і тут тобі на - зміна наставника, нові схеми, тактики, нові вимоги, знову нові гравці, половина по арендах. І де гарантія, що з новою людиною, ми одразу повернемося на вершину, як це було при В.В.? Кілька програнних матчів - ми знову почнемо голосити про зміну тренера, чи не так.? У світлі сказаного, хочу почути Вашу думку: Може варто зачекати до кінця сезону? Так, скоріше за все, чемпіонами нам не стати, можливо, навіть у ЛЧ не потрапимо. Але я вважаю, що під кінець сезону буде видно, чи є командна гра, чи є логічний зміст у грі і чи треба змінювати тренера.

Дякую Вам за увагу і Ваші відгуки. 

З повагою, Роман Башаєв.

 

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.09.2013, 11:04
Bashaev
Автор:
(Bashaev)
Статус:
Читатель (23 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть