Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші легіонери - це зірочки на небі!Ми їх бачимо,а вони нас НІ !

2013-09-26 23:52 Мова йдеться про не виправдані трати грошей клубом на нових легіонерів! Результати команди дуже негативні,а гра ...

Мова йдеться про не виправдані трати грошей клубом на нових легіонерів! Результати команди дуже негативні,а гра не має видовищності і несе хаотичний характер! Крім цих проблем, ми як у тій приказці:"Прийшла біда,відкривай ворота"! Вже статус команди втрачає свій рейтинг,як на внутрішніх терен так і на міжнародних у рейтингу УЄФА !

Що саме головне,це тенденція негативу напряму пов*язана з чисельністю легіонерів,чим їх більше в команді тим слабкіші наші успіхи і тим болючіше перенесимо біль ми уболівальники клубу!Адже ми ненарадуємось у трансферній активності Динамо і вже вкушаємо майбутні лаври команді,що найменше стати дома чемпіонами і високі результати на Євроарені,а у реальності знову і знову получаємо уколи і невдачі,насмішки і плювання на нашу адресу і ім*я славетного клубу! 

Як пояснити такий резонанс?Мабуть тільки одним,вони пов*язані між собою,невдачі і легіонери ,бо такого розібраного Динамо не було з давніх часів,ми втратили команду однодумців! І нехай десь слабших,десь сильніших,але були завжди однодумці і всі разом йшли до перемог і вложували розум,серце і душу! Мабуть дай тоді команді Лобановського когось настільки потужного в плані коштовності трансферу гравців,що поприходили сьогодні,то та команда Лобановського змоглаб виграти ЛЧ ,коли спіткнулась об Баварію!!! 

Можливо,якщо подивитись з чого зліплені металіст і шахтьор,порівнюючи з нашим Динамо виникає питання ,а як же ж так ? І там і тут багато легіонерів,но командна гра тільки там,а тут нема?! Одразу й відповідь,вона лежить на поверхні-ТРЕНЕР не той!!!Але тут ,ще є одна проблемка,це селекція поки що не дала позитивних результатів...Робота селекції ведеться і не слабенька,а навпаки дуже потужна і по своїй осяжності в маштабі всього світу,то ми переплюнули любу команду з УПЛ !!! Значить ми молодці!Ми справді могутніші?! Ну якщо це все так,то де ж результати і чому наша команда нагадує одну казку "Лебідь,Рак,та Щука..." ??? 

Отже як варіант зійде гіпотеза що проблема лежить також у селекції,яка бере дуже сильних,але всі вони тягнуть не туди,а констатувати що цьому винен головний тренер ми також достеменно не стверджуватимемо!!!Бо не відомо сьогодні так як ми маємо дві невідомих величини: не провірені ні тренер,ні легіонери які хоть і сильні ,але які у них похідні до поєднання між собою?Адже є такі поняття що не сприйняття і відштовхуюче поле,буває так гравець ,чи гравці просто не підходять команді ,а в інших клубах вони себе можуть знайти і навіть засвітитись на всю..! 

Мій посил нашим вболівальникам,тобто соратникам по у вболюванню за Динамо, ви не спішіть боготворити всіх підряд легіонерів і навпаки топтати вітчизняного гравця,також ви не дивіться і не судіть гравців по їх ціникам,а оцінюйте їх по грі і по віддаваню ними сил у кожній грі!!! Я от бачу як сьогодні після цієї проголошенної розмови в середені команди,як бьються за команду наші вітчизняні гравці,навіть не відмовиш в старані тому ж Ленсу,но є легіонери які дозволяють собі повзати по полю,не маючи ні граминки совісті,бо вони сюда прийшли не вільними агентами і гроші вони отримують досить великі і перевищують за гроші що отримують Українці-то деж ваше старання і ваша майстерність!Якщо легіонера купили за його майстерність ,а у своїй грі він не може її проявити,то мабуть компенсувати своїм старанням і свою наполегливість показувати всім і доводити іншим гравцям що тебе купили не просто так і не за гарні очі....! Насправді таких притензій можна накопати дуже багато і привести багато доводів для того щоб насправді мотивація наших легіонерів для кращої своєї гри ніж є зараз -мусила би бути і притензій зараз до них є не меньше,ніж до головного тренера!!!Тебе купили,ти класний гравець і дорого коштуєш,то допоможи команді і свому тренеру,дай дєльну пораду,прийди до Блохіна і скажи:Володимирович,ви знаєте а давайте я ось так зіграю,або я сьогодні з відси ,з цієї позиції розпочинатиму атакувати, чи а давайте я те,чи я там і тамато....Вносьте пропозиції,ви ж майстри і ви грали у різних тренерів і у різних чемпіонатах,ви ж повинні були принесто з собою ,з своїм досвідом-щось новеньке і не стандартне для нашого чемпіонату!!! Де це все ???!!! 

   Як  хочеться мені ,щоб шлях становлення команди проліг через своїх вітчизняних хлопчаків,які сьогодні по орендах,чи грають у дублях,та навіть на тих хто давно вже грає за інші клуби але ще до цих пір не святкує голи у наші ворота і каже що Динамо їм не чуже.....Створи кістяк команди з Українців,а потім підсиль легіонерами,але класними і протестованими ,що вони дійсно вільються в гру команди,можливо такі гравці ще б більше коштували ніж ці які ми купили,але якби у нас був би кістяк і нас була б гра той багато легіонерів не потрібно було б купувати, не пачками... 

По суті викинувши мільйони чим займається команда сьогодні?А вона займається тим що й можна було би обійтись і без розтрат і без такої кількості легіонерів скільки є у нас на балансі!Бо ми всеодно сьогодні шукаємо свою гру і всеодно ми шукаємо кістяк для своєї команди і всеодно ми купивши багато легіонерів,ми знаходимось на самій пачатковій стадії розвитку команди,але не забуваймо що легіонери сидять на своїх контрактах і як ті вовки поглядають не у ліс,але у Англію, що для нас є катастрофою!!! 

Підсумовуючи ми маємо таку картинку:Купили "Лебідь,Рак,та Щуку..."-ми будуємо кістяк команди з вовків що постійно дивляться у ліс Англійський!А чи встигнемо ми подувати кістяк команди а потім знайти гру свою і чи зможемо ми стати чемпіонами перш ніж розбіжаться наші вовченятка-легіонери хто-куди?!Але уже сягодні ми свої самородки порозкидали по світі і там вони зростають і там корні свої пускають...а рослину якщо з коріння вирвати не завжди прийметься на новому місці хай навіть те місце давно забуте старе!!! Постає одне питання чи прийде в наш клуб та лідина що позбирає самородки по світі і збудує чудову прикрасу що сяятиме на радість нашим вболівальникам?!!! Не знаю хто ці каміння буде збирати,тренер спортивний директор чи призидент?-але настав час збирати каміння...!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.09.2013, 23:52
26.09.2013, 23:52
156214 3 februar, dvaigor, DimDim67
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть