Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сергій Пархоменко для champion.com.ua: ФІФА дезорієнтували: у Львові не було нацистської символіки

2013-09-27 12:43 Сергій Пархоменко для champion.com.ua: ФІФА дезорієнтували: у Львові не було нацистської символіки Замовлення проти України з ...

Сергій Пархоменко для champion.com.ua:

ФІФА дезорієнтували: у Львові не було нацистської символіки

Замовлення проти України з боку третьої сторони. Хто вона?



 Над збірною України нависла загроза позбавлення 3-х очок у відбірній групі на Чемпіонат Світу-2014 року, що саме по собі практично позбавить її шансів поїхати на Мундіаль.

Приводом до цього є моніторинг організації ФАРЄ - FARE (Football against rasism in Europe), в якому нам інкримінується вивішення львівськими фанатами під час матчу Україна-Сан-Марино на стадіоні "Арена Львів" ніби-то нацистської символіки.

В цьому звіті зібрано символіку, які вивішують ультра-праві фанатські угруповання в Європі під час футбольних матчів. До її переліку потрапили

1) червоно-чорний прапор, під яким воювала Українська Повстанська Армія,

2) Галицький лев, який експерти ФАРЄ назвали офіційним символом дивізії СС "Галичина" (герб Львова)

3) зображення лідера ОУН (бандерівської) Степана Бандери та Головного командира УПА Романа Шухевича.

Саме ці атрибути символіки ФАРЄ було охарактеризовано як "нацистські" і за їх використання пропонується ФІФА покарати збірну України позбавленням очок.

Під час Нюрнберзького трибуналу, який давав оцінку і виносив вирок злочинам нацизму та їх організаторів, ОУН і УПА не були включені до переліку організацій та структур, що співпрацювали з гітлерівським режимом, отже, прив’язувати ці структури та їх керманичів до нацизму є, з правової точки зору, недоцільно.

На міжнародному рівні в жодній державі Світу не було на офіційному рівні засуджено дії ОУН і УПА, як не було засуджено Бандеру і Шухевича.

За українським законодавством керівників українського визвольного руху та структури ОУН і УПА визнаються борцями за незалежність України. Це вказано в Указі третього президента України Втім, ФАРЄ, основною задачею якої є боротьба з пропагандою расизму і національною дискримінацією, не надає фактів, що вказують на прив’язку означеної символіки і зазначених історичних постатей до злочинів проти інших націй і зв'язок з нацистським режимом.

Якщо розібратися, то вийде, що включення символіки українських націоналістів є хибним і базується не на засадах європейського права.

 

Невже Колісниченко постарався?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.09.2013, 12:43
Ariy1
Автор:
(Ariy1)
Статус:
Наставник (3362 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть