Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Європа підтвердила, що «Свобода» – фашистська партія

2013-10-01 21:40 Вердикт міжнародної футбольної організації FIFA, з приводу ганебної поведінки футбольних фанатів від ВО «Свобода» під час ...

Вердикт міжнародної футбольної організації FIFA, з приводу ганебної поведінки футбольних фанатів від ВО «Свобода» під час матчу Україна – Сан-Марино у Львові, є доказом того, що Європа насправді вважає українську «Свободу» профашистською партією.

Дійсно, поведінка українських націоналістів під час цього резонансного матчу справили неабияке враження на присутніх членів FIFA, які не забарилися з відповідним реагуванням на такі нацистські випади і відкрила дисциплінарну справу проти Національної збірної України.

В результаті чого, у Львові заборонено проводити футбольні матчі до 2018 року включно та футбольний матч Україна-Польща пройде у Харкові 11 жовтня без вболівальників.

Але, українська збірна та благорозумні її фанати не винуваті, що вітчизняні націоналісти дурнуваті, головному з яких, варто пам’ятати про Нюрнбергський процес, який, враховуючи позицію європейців щодо футбольного інциденту, не за горами.

З огляду на це, Європа наврядчи зрадіє, якщо з 2015 року Україну на міжнародному рівні представлятиме людина, яка сповідує нацистські ідеї та очолює партію агресивних радикалів з обмеженим доступом до мозкових ресурсів головного апарату.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.10.2013, 21:40
01.10.2013, 21:40
156796 0
vv70r
Автор:
(vv70r)
Статус:
Начинающий писатель (98 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть