Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Блохін і амбіції

2013-10-04 09:49 Олег Блохін завершує з футболом. Після року роботи тренером у рідному "Динамо" ненависть київ­ських уболівальників до ...

Олег Блохін завершує з футболом. Після року роботи тренером у рідному "Динамо" ненависть київ­ських уболівальників до нього більша, ніж до Мірчі Луческу.

Команда розвалюється на очах. Геніальний футболіст виявився заручником своїх амбіцій.

Вони завжди були дороговказом Блохіна. Він ніколи не сумнівався, що є найкращим футболістом київ­ського "Динамо" та збірної Радянського Союзу.

І був недалекий від істини. Впродовж кар'єри Блохіна в СРСР час від часу з'являлися гравці, які здавалися талановитішими. Але за кілька років вони згасали, а №11 киян залишався на високому рівні. Його рятували амбіції. Блохін-гравець не знав психологічних спадів, тривалих періодів невдач, що властиві нападаючим.

Фатальна помилка Олега Володимировича – стати тренером.

Жодна сила вже не вирівняє літак

Те, що рятувало раніше, зараз його згубило. Тренер – антипод гравця. Це професія самокритична. Щоб прогресувати, треба постійно порпатися в собі, вишукуючи помилки. А великі гравці з великими амбіціями помилок не визнають.

Останнє рішення Блохіна – звільнення Михайличенка, Баля й Роменського – із цієї серії. Воно ганебне, з погляду людської порядності. Але цілком логічне для колись видатного футболіста. ­Винуваті всі, крім мене, великого. Алкоголік після чергового п'яного дебошу виправдовується просто: "Це не я дебоширив, це – горілка". Можливо, Блохін колись скаже: "Друзі, це не я вас звільнив, це мої амбіції".

Його тренерська кар'єра перейшла у фазу стрімкого піке. І хоч би що робив пілот, жодна сила вже не вирівняє літак. Катастрофа неминуча. І це, мабуть, добре. Приємно бачити, як доля дає людині останній шанс урятуватися від власних амбіцій.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.10.2013, 09:49
04.10.2013, 09:49
157094 3 Vinnitsa, john42, TonyAce
yurekk
Автор:
(yurekk)
Статус:
Начинающий писатель (115 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть