Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У Стороженко нашлась соратница.

2013-10-08 12:59 Григорий Суркис наверное немог ожидать, что на него будут лить столько грязи. Люди которые не сделали ...

Григорий Суркис наверное немог ожидать, что на него будут лить столько грязи. Люди которые не сделали и тысячной доли того, что сделал Суркис для украинского футбола, позволяют в своих пасквилях скатыватся ниже плинтуса и лепить полный бред, ничего общего не имеющего с действительностью. Честно говоря все это напоминает натуральную заказуху.

Короче дело Стороженко живет и процветает. Привожу один из примеров бредовой чернухи написаной депутатом днепропетровской областной рады Викторией Шиловой на http://www.nikopol.dp.ua/ (газета город Никополь)

 Вікторія Шилова: Суркіс ненавидить українців

Шановні друзі! Вже декілька тижнів я спостерігаю свистопляску навколо рішення ФІФА щодо штрафних санкцій до українського футболу. Таке враження, що ФІФА – це дитячий садочок, де тільки-но почали вивчати букви й цифри. Це ж треба додуматись, що специфічні жести український фанатів означають «Хайль, Гітлер!».

Хочу нагадати невігласам від ФІФА, що історично цей жест належить римлянам і використовувався як привітання серед римських воїнів. Цей ж треба запідозрити мешканців Львова, що червоно-чорний прапор – фашистський символ.

Пан Суркіс, чи ви здуріли? Почитайте підручник з історії середньої школи. Червоно-чорні кольори – це кольори слов’янських орнаментів, яким понад три тисячі років. Це кольори Галицького князівства. Врешті-решт, це кольори Міста Лева.

Ах, вибачте, ви ж напевне ніколи не носили української вишиванки. Я розумію, пане Суркіс, що такі як ви «ні за кров’ю, ні за духом», як говорив великий Шевченко, не є українцем. І вам воно байдуже, а може, навіть неприємно. Вас дратує Бандера? Так приїдьте до Львова, станьте на площі і скажіть це на весь голос, а не пищіть по кабінетах про звою зневагу до нього. На мій погляд, ви самі зробили все, щоб до України виникли штрафні санкції, а потім, завдяки вашим зв’язкам з Платіні, «порешали вопрос» і з’явилися в образі великого рятівника українського футболу.

Залиште собі та своїм компаньйонам ці дешеві штучки. Такі, як ви, перетворили український футбол на забавку для олігархів. Такі, як ви, позбавили мій рідний Дніпропетровськ Євро 2012. Такі, як ви, наповнюєте легіонерами і найманцями українські команди, а талановиті українці змушені задовольнятися Першою чи Другою лігами. Такі, як ви, кидаєтеся на журналістів і пропонуєте їм носити ваш світлий образ на своїх футболках і куртках.

Пане Суркіс, що ви собі дозволяєте? Я впевнена, що ви розумієте: зачіпати національні чи релігійні почуття дуже-дуже небезпечно. Тим паче для вас. Не забувайте, що ви є віце-президентом УЄФА, презентуєте Україну і несете відповідальність за свої вчинки.

П.С.: Довольно интересный материал об этом общественном деятеле: "Виктория Шилова: должность через постель", Ссылка: http://noviny.narod.ru/VV-00000331.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.10.2013, 12:59
08.10.2013, 12:59
157582 0
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть