Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

На Конькова вирішив тиснути Добкін щодо матчу "Дніпро" - "Металіст"

2013-10-09 21:40 Харківська обласна федерація футболу надіслала у Федерацію футбола України лист з проханням про детальний розгляд інциденту ...

Харківська обласна федерація футболу надіслала у Федерацію футбола України лист з проханням про детальний розгляд інциденту на "Дніпро-Арені" під час матчу "Дніпра" і "Металіста" у 12 турі.

У лист наголошується, що Дирекція Прем`єр-ліги не дала правову оцінку ситуації з відключенням елекроенергії на "Дніпро-Арені".

"В обласній федерації упевнені, що "своїм рішенням Дирекція Прем'єр-ліги у черговий раз проігнорувала усю міру наслідків, які виникли після відключення енергозабезпечення, і не дала правову оцінку серйозності загрози безпеки для учасників матчу і уболівальників, присутніх на стадіоні.

Керівництво Прем'єр-ліги знову забуло про багатотисячну аудиторію уболівальників на цьому матчі і не зробило головний акцент у своєму рішенні на тому, що відключення енергозабезпечення на стадіоні могло не лише спровокувати паніку, а спричинити і більше серйозний наслідок - людські жертви.

Упевнені, що рішення Дирекції Прем'єр-ліги має бути аргументованим, а не мотивованим; захищати імідж не лише футбольних клубів, уболівальників, але і усього українського футболу, - ідеться в заяві ФФУ Харківської області.

Нагадаємо, що матч "Дніпро" - "Металіст" був закінчений після першого тайму, коли на стадіоні зникло енергозабезпечення.

Пізніше, Дирекція Прем`єр-ліги прийняла рішення дограти гру, розпочинаючи з другого тайму за рахунку 2:1 на користь "Дніпра".

Зазначимо, що головою Харківської обласної федерації футболу є губернатор Михайло Добкін.

Джерело: http://www.champion.com.ua/football/2013/10/9/549873/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.10.2013, 21:40
09.10.2013, 21:40
157743 0
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть