Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна vs. Польща – польські ЗМІ аналізують захист

2013-10-10 11:32 Напередодні кваліфікаційного матчу ЧС-2014 між національними збірними України та Польщі, інформаційний портал tvn24.pl дослідив і порівняв ...

Напередодні кваліфікаційного матчу ЧС-2014 між національними збірними України та Польщі, інформаційний портал tvn24.pl дослідив і порівняв захисні редути обох команд. Пропоную подивитись статистику:

 

УКРАЇНА               vs.             ПОЛЬЩА

Хачеріді, Федецький, Кучер, Шевчук       vs          Єнджейчик, Глік, Шукала, Вавжиняк

 

115                                                    матчі загалом                  67

29,5                                                   середній вік                      27,25

187,25 см                                          середній ріст                   190,5 см

4                                                        пропущені голи                9

0,5                                                     пропущені голи/матч       1,125

4                                                        матчі без голів                  2            

 

 

З самого початку відбіркового циклу до ЧС в Бразилії захист був найбільшою головною біллю Вальдемара Форналіка.

Такої проблеми немає в Михайла Фоменко. Надійний захист це один з найбільших козирів збірної України. Наш суперник підтвердив це в останніх матчах.

 

На данний момент українці пропустили тільки 4 голи і набирають оберти з кожним матчем. Їхні ворота залишаються сухими вже протягом трьох матчів. Окрім Сан Маріно (9:0 в дома), грали з Англією (0:0 вдома) і з Чорногорієїю (0:4 на виїзді). Звертаємо Вашу увагу на те, що англійці до гри з Україною забивали гол в кожному матчі цього відбіркового циклу. Чорногорці в свою чергу завжди забивали в своїх рідних стінах, поки не зіграли з українцями і не відчули на собі їх силу.

 

 

З самого початку відбіркових матчів гарантоване місце в складі збірної України займає Євген Хачеріді. В стартовому складі проти Польщі буде також задіяний Артем Федецький (правий фланг) і В’ячеслав Шевчук (лівий фланг). Всі вони дуже надійні і потужні захисники, особливо Хачеріді. На увагу заслуговує Шевчук, котрий довів, що вік не являється перешкодою для того щоб показувати найвищий рівень. Гравець Шахтаря в свої 34 (!) роки відзначається нідійністю і швидкістю. Захист збірної України може бути підсилений Олександром Кучером. Кашу не повинен зіпсувати його клубний партнер Ярослав Ракицький.

 

Таким чином Фоменко знаходиться в дуже комфортній ситуації, про що не можна сказати дивлячись на підопічних Форналіка. Наш тренер ввесь час жонглює футболістами і шукає оптимального виходу. Поки що безрезультатно.

 

В десяти останніх матчах в збірній Польщі в центрі захисту побувало аж десять футоболістів. А в усьому захисті було задіяно 14 різних гравців. Окрім зустрічі з Англїєю майже в кожному матчі гра наших захисників це був тихий жах. В усьому відбірковому циклі польська збірна не пропустила тільки в двох матчах – з Сан Маріно і Молдавією (обидва матчі ми провели в дома).

 

На матч проти збірної України в стартовому складі вийде Каміль Глік. Йому компанію складе Лукаш Шукала, котрий в головній команді країни мав дебют... два місяці тому.

 

З правго флангу гратиме Арутур Єнджейчик. Беручи під увагу увагу відсутність травмованого Лукаша Піщека, гравець ФК Краснодара не повинен боятись конкурента.

 

У Форналіка немає також великого вибору на лівому фланзі. В список футболістів не потрапив Себастьян Беніш, котрий виступає в Бундеслізі, тому наш тренер обречений тільки на Якуба Вавжиняка, котрий зовсім недавно відновився після травми і почав грати в Легії Варшава.

 

(за матеріалами tvn24.pl)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.10.2013, 11:32
andrij
Автор:
(andrij)
Статус:
Опытный писатель (244 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть