Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Девіч зібрав гроші на порятунок нареченої футболіста "Ворскли"

2013-10-11 00:13 Нападник харківського "Металіста" та збірної України Марко Девіч допоміг зібрати гроші на лікування нареченої гравця "Ворскли" ...

Нападник харківського "Металіста" та збірної України Марко Девіч допоміг зібрати гроші на лікування нареченої гравця "Ворскли" (прізвище не називаємо).

Пара готувалася до одруження, але коли до весілля залишалася буквально тиждень, дівчина відчула себе погано, а після обстеження їй був поставлений страшний діагноз - рак легенів.

Чекає довге і недешеве лікування. Першими на допомогу товаришеві прийшли футболісти "Ворскли", а також керівники клубу, які оперативно зібрали гроші на лікування. Однак цієї суми виявилося недостатньо, пише footboom.com.

"Тоді я розповів про ситуацію своєму другові Марко Девічу. Навіть не просив грошей, а просто поділився нашим горем. Але Марко настільки близько сприйняв ситуацію, що не тільки сам гроші перерахував, а й футболістів "Металіста" підключив, завдяки яким потрібна сума була зібрана, - розповів півзахисник "Ворскли" Йован Маркоскі.

Зараз дівчина нашого товариша знаходиться в одній з клінік Ізраїлю, де пройде курс хіміотерапії. Дуже сподіваюся, що все буде добре, ми всі дуже переживаємо за неї і бажаємо якнайшвидшого одужання. Також хочу подякувати нашим товаришам з "Металіста", це дуже великий людський вчинок з їхнього боку", - сказав Маркоскі.

fakty.ictv.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.10.2013, 00:13
Топ-матчи
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс 1 : 0   20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30
Хоффенхайм Боруссия М - : - 20 апреля 16:30
Кельн Дармштадт - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть