Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наши болельщики в Сан-Марино (фото)

2013-10-16 13:39 Мы продолжаем блог уникальных болельщиков. Они - британцы, родились и живут там, но всегда болеют за ...

Мы продолжаем блог уникальных болельщиков. Они - британцы, родились и живут там, но всегда болеют за Украину. Летом 2012 они совершили сумасшедшую поездку наЕвро-2012 из Великобритании... на легковом автомобиле, преодолев семь стран! Предки этих ребят - из Украины, и они не только не забывают откуда их корни, но изучают украинский язык и всегда поддерживают нашу национальную команду, наши клубы и наших спортсменов!

Мы будем давать блог языком оригинала - орфография и пунктуация сохранена, так гораздо лучше передаются их чувства и эмоции.

Все блоги украинских британцев

Уно, Дуе, Тре, Кватро, Чінкуе, Сеі, Се, Ото!!! (Це раз до вісім по італійськи!!!) :))

Чао та Бонжорно з Італії, на продовження наших блоги - 'Діспора На Виїзді'

Тиждень почався, і по цілому світі люди готувались до роботи, а для нам ні!!

Летіли в Італії на початок 4 дневий виїзд!! Перший перестанок було в Болонії!! Тут зустрінулись з нашим знайомом з Швеціі (Андрій) і вже англійська та шведська діаспора разом готова була знов гуляти по Європі.

Собі ходили по Болонії, і як вам сказати, дуже старе місто який дуже похожий на Львів!! Такі старі будинки, величезні церкви та старенькі дороги і навіть був дощ так як у Львові!!!!!!! :))

Це ж нам нічого страшного, і собі ще в університеті ходили на 'навчання' у графіті!!! В Болонії, студенти і люди дуже соціальні, і багато контроверсійні графіті бачили!!

0011_190011_19

Втомлені, в ресторан йшли щоби щось поїсти!! І що ми їли.......? Та ж ми в Італії!!! Паста, Піца та Пероні (це італіїське пиво) і їли так як італійці!!

0017_100017_10

В ночі по барах ходили, і сіли в якомусь барі!! Нічого не думали, це ж був нормальний бар, поки шеф нас побачив у футболках і нам розказував що його жінка з Львова, і бар був головний бар Ультрас вболівальникам Болонії!

На стині було футболки Жілардіно, Ді Вайо, та Діяманті і шеф ще нам розказував що гравці Болонії, часто в цьому барі бувають!! (Назва бару - Каффе Масіні 1952 як хтось і з вас будете в Болонії і маєете бажання подивитись)

0014_150014_15

Сиділи, говорили, і одного працівника переконували! Степан носив спортивний костюм збірної України, і як цей чоловік питав що ми в Болонії робили, йому говорили, що на футбол приїхали! Питається чи Степан якась офіційна людина? Говорили так, і що він був один із тренерів збірної але сьогодні віддихав з друзями!!

0012_220012_22

Повірив, і так було і ще хотів зфоткатись!!! Ми між нами ще жартували що може і пощастить Степанові переконувати на стадіоні і може вийде на поле грати проти Сан Марино....?

Пиво докінчили, і ходили назад до гостелю, але заки вийшли, шеф нам говорив що у нього друг в Сан Марино, який має бар і треба до нього вступити!! Дані написали і обіцяли йому що в барі будемо!

Ходили до гостелю, і як ходили бачили що Італія за ОУН!! Бачили червоно-чорний прапор!! :)) (мені си здається що не був прапор ОУН, але тільки так попали кольори...?) а як ні, то дайте знате, може і було українські-італійці в Болонії....?

0016_150016_15

Раненько повставали, і машиною знов їхали, але цього разу на оренду машину (для тих що не читали наші блоги через Євро ми машину купили і з Англії їхали аж до Донецьку) прапор та шарфи у вікні поставили, і готові були їхати!

Десь 100 км їхали, трожки заблудились, але в кінці знайшли і доїхали до Сан-Марино!!! Погоду з Болонії принесли із собою, і ще дощ та дуже хмарно сталось!!

Відразу в шаравари та вишиванки перебрались, і до цього бару який цей чоловік з Болонії нам говорив шукали. Бар був біля стадіону, то нам пощастило що далеко не було ходити на футбол! Питали за шефа, і як він прийшов, нас вітав, і говорив що він на нас чекав!! З Болонії шеф задзвонив до шефові в Сан Марино і говорив що українські вболівальники будуть!!!

Ще піцу їли, і чекали на нашого знайома з 2+2 який наші білети мав! 19.00 і біля стадіону зустрінулись, але ми думали що це ж би було пару хвилин білети передати, але це ж сталось інакше і було 15 хвилин, тому що наші вже чекали і хотіли зфоткатися!!! Жартували, фото можна але за 10 Євро!!!! :))

Жартували з вболівальниками Сан Марино, які говорили результат буде Сан Марнино 6 - 0 Україна.

Ну потім, вийшли на стадіон, і тепер вже було як папараці, і всі хотіли з нами зфоткатись!!! Шанс вже не було Степанові вийти на поле і грати за збірну сьогодні. :)

Прапори повісили, (Діаспора На Виїзді та Cossack Pride World Wide) і були готові на матч!!

0002_400002_40

Атмосфера була цікава, і не як на нормальному матчу! Це ж дивно, тому що перед матчу знали що збірна переможе, і три очки вже були наші!! Інтерес був на матч Англія-Польща, і чи поляки нам поможуть і відіграють в нічію або переможуть Англію? Але я вам розкажу про наший матч!

0003_350003_35

Що вам сказати про матч...... Збірна дуже хорошенько і професійно грала і пару голів які забили було дуже тактично зроблені!

Навіть нам пощастило що 2 гравці в Сан Марино вийшли з поле коли суддя показав їм червону карточку, і це ж так було якось не приємно, тому що вони ніколи не мали жодного шансу, і це ж тільки їм стало ще тяжче, але закони є закони! На мобільних телефонів СМС дістали що Англії перше 1-0, а потім 2-0 проти Поляків, і наші мрії що ми виграємо групу розвалили!!

Це вже про матч і всьо нормально було, але на жаль треба говорити як було на трибунах!

На жаль, було маленький шум коли пару чоловік з делегації ФІФА пробували прапора зняти! На прапорі був Українські кольори і на ньому написано Львів! Та це ж вже не правильно......?

0004_250004_25

Потім делегація ФІФА відірвала червоно-чорного прапора від одного вболівальника і ходив від стадіону!! Десь 10 вболівальники за нього бігли, щоби прапора назад дістати!! Вони не кричали, або нікого не били, тільки говорили що цей прапор історії України і нічого про рацисму або фашизм!!

Кричали "УЕФА МАФІЯ!!" І прапор дали назад!!!! Я вам нічого не писав про ФІФА і FARE, але я хочу спитати, як багато ФІФА знає про не тільки українську історію а історію про всіх країн в світі....?

Чому тільки Україну штрафують і забороняють червоно-чорні прапори? Наш друг носив червону-чорну футболку, чому футболки від нього не скинули? В нас були червоно-чорні шарфи, чому шарфи не взяли від нас? Яка різниця?

0009_220009_22

ЧОМУ ФІФА ПРОТИ УКРАЇНУ?

Це ж футбольна організація, хто їм дав дозвіл вирішити яка історія є добра і яка погана...? Історія є історія, ніхто це не змінить.

Минулого року під час Євро Польяки бились з Росіяними, чи їх штрафували? Я дивився матч минулого місяця Наполі проти Дортмунд, і були фаєри, чи їх штрафували.....?

Вже більше про цю не приємну тему не буду говорити, але би було цікаво чути ваших думки....

Назад до футболу, і після матчу, вийшли і ходили до автобуса збірної! Тут чекали і зфоткались і з Артемом Федецьким, і ще до нас прийшов наш знайом Александр Гливинський і ми з ним поговорили!!

0001_230001_23

Головний тренер теж біля нас ходив, і нас подякував коли ми Фоменка почали вітати з оплесками!! Чекали, і чекали, і нам смішно стало коли Анатолій Тимощук вийшов!! Почали кричати Толик!, Толик!, Толик! Ціла команда на автобусі теж почала кричати Толик!, Толик!, Толик!!!! :)

Після матчу в бар пішли і тут як завжди гуляли, і ще українську музику слухали!! Так як на стадіоні, в барі відчували як ми десь в Україні були!!!

СМС теж дістали, що ще раз друзі нас бачили по телебачення!!! :))

В середу відпочиваємо в Риміні, а вже в четвер кінчаємо наш виїзд і їдемо назад до Болонії щоби рейс лапати!!

Наступний блог надію що буде на плей-офф, а як ні то буде блог на матч Манчестер проти Шахтар в грудні, який ми вже почали планувати!!

Ну надію так як завжди, цікаво вам було читати наший блог, і тільки мені лишилось вам всі сказати....

Слава Україні!!!!

0006_210006_21

Источник: Сегодня|Спорт
Автор: Степан Лучка

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.10.2013, 13:39
KontuR
Автор:
(KontuR)
Статус:
Начинающий писатель (91 комментарий)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио 0 : 1   19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть