Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Всі вогні - зелені". Реакція французьких ЗМІ на результати жеребкування

2013-10-22 11:58 Французи вчорашні результати жеребкування сприйняли з властивою для себе легковажністю. Україну, начебто, всі й поважають, але, ...

Французи вчорашні результати жеребкування сприйняли з властивою для себе легковажністю. Україну, начебто, всі й поважають, але, в то й же час, в один голос всі заявляють про благовоління долі.

"Франція зіткнеться з Україною" – відзвітували на L’Equipe.fr. "Французькій команді поталанило, так як за вихід на Мундіаль 2014 доведеться посперечатись із Україною" – легковажно додали журналісти авторитетного порталу.

"Жеребкування стикового раунду Чемпіонату Світу 2014 відбулось у понеділок за допомоги колишнього гравця "Ренна" Александра Фрайя – Франція зійдеться з Україною. Хороший результат, адже вони ніколи не проходили плей-офф, хоч і мали аж чотири спроби. "Гірше бути не могло" - відзначили їхні місцеві ЗМІ. "Це не буде просто", - в той же час, попереджає Дідьє Дешам. Перший матч відбудеться 15 листопада в Україні, а другий поєдинок відбудеться через чотири дні на "Стад де Франс"...

"Україна ніколи не перемагала Францію в семи іграх" – окремим підрозділом виділили французи.

"Груповий етап французька збірна завершила на другому місці – слідом за Іспанією, - незважаючи тільки на одну поразка у восьми матчах. З іншого боку, українці (20 місце в рейтингу ФІФА ) не змогли випередити Англію. Тільки з однією поразкою в боротьбі, вони пропустили всього чотири м'ячі і забили ... 28! (французи увагу акцентували саме на цьому моменті - примітка). Але от в семи матчах проти Франції Україна жодного разу не перемогла (3 нічиї, 4 поразки)".

А в кінці статті, що дуже цікаво, журналіст згадав відбір на минулий Мундіаль і ту "злощасну" руку Тьєррі Анрі: "Чотири роки тому французи також грали плей-офф і пройшли Ірландію завдяки голу Вільяма Галласа, який в центрі штрафного майданчика отримав пас від Тьєррі Анрі, який перед тим зупинив м'яча рукою".

"Франція посперечається з Україною за вихід на Чемпіонат Світу 2014 року. Французи мають перевагу в плані домашнього матчу-відповіді" - відзначили на Le Figaro. "Команда Франції почувається добре. Дорога в Бразилію не пройде через Португалію - її варто було будь-якою ціною уникати під час жеребкування раунду плей-офф, що відбулось у понеділок. Александр Фрай, колишній нападник "Ренна", дав нашій збірній можливість провести дуель проти України, 20-го номера Всесвітнього рейтингу. На папері варіант бачиться хорошим; майже - ідеальним, так як ще й матч-відповіді відбудеться на "Стад де Франс" 19 листопада (Примітка: перший матч - 15)".

"Ми повинні бути впевненими в собі, але мусимо мати повагу до цієї команди, тому що Україна буде боротись за свій шанс", прокоментував жеребкування Дідьє Дешам, не бажаючи завчасно говорити про перемогу. Тим не менш, в дуелі з цим суперником усі вогні зелені"...

Ну і на цьому не зупинились: "У своїй історії Україна ніколи не перемагала Францію! У семи матчах збірна цієї країни поступилася нам 4-ри рази. Остання поразка відбулась трохи більше, ніж рік тому - на груповому етапі Євро-2012. Завдяки голам Жеремі Менеза і Йоанна Кабайя, "трикольорні" здобули логічну перемогу в Донецьку (2-0)... А під час гастролей у Східній Європі в 2011 році, Франція, навіть, підірвала українську оборону на українській же території, - в тому числі завдяки дублю Марвіна Мартіна (4-1)" – ось так от, пригадали все.
"Тим не менш, сумніви залишаються суттєвими" – відкинувши емоції, прозвітував журналіст. "З моменту призначення Михайла Фоменка на посаду головного тренера (в грудні минулого року), Україна активізувалася. Тимощук та компанія не програли останні 7 зустрічей в офіційних змаганнях, і 11 матчів в цілому! (щось трохи багато нарахували – примітка). У дуже рівній групі H, в якій були ще Англія, Чорногорія, Польща, українці дуже сильно відіграли в обороні (чотири пропущені м'ячі) і фінішували в зоні плей-офф, нагнавши страху на англійців (примітка: на фініші дві команди розділив тільки один бал)".
"Ми не були "сіяними", могли потрапити на Португалію чи Хорватію… Але Україна, яка теж не є простою ", - попередив Дідьє Дешам". – на цьому, власне, і завершили.

На Le Parisien від своїх колег не відстали і теж пораділи жеребу: "Франція дізналась ім'я свого суперника по стикових матчах в рамках відбору до Чемпіонату Світу 2014, які відбудуться 15 і 19 листопада. Жеребкування було проведено в Цюріху (Швейцарія). У зв'язку з падінням в рейтингу ФІФА (21-е місце), Франція опинилася в скрутному становищі, але сталось найкраще, що могло трапитись, тому що "трикольорні" зійдуться з Україною (20-е місце): суперником, якому ми ніколи не програвали в попередніх семи зустрічах".

Лукас Герво із Sport.fr також намагався тверезо оцінити ситуацію і також зазначив, що французам дістався оптимальний варіант. "Це, звичайно, найдоступніша команда на папері. Франції, напевно, поталанило, на відміну від українців, які не хочуть дивитися правді в очі. "Було б добре, якби ми могли уникнути Франції" - заявляв Анатолій Tимощук ("Зеніт", Санкт-Петербург) . Напевно, все це тому, що Україна ніколи не перемагала Францію, програвши чотири рази (тричі зігравши внічию) з 1999 року. І, ймовірно, тому що вона пам’ятає, що було в останні два роки: 4-1 - поразка в червні 2011 і 2-0 – на Євро-2012"...

"Ми повинні бути оптимістами. Особливо, знаючи, що українцям ніколи не вдавалося пробитись на Чемпіонат Світу через плей-офф (1997, 1999, 2001, 2009). З оновленою командою на чолі з Анатолієм Тимощуком, Україна, хоча вона була "сіяною", не буде фаворитом в матчах проти Франції. На відміну від нашої збірної чи Португалії, в України немає гравців, які грають далеко за кордоном і у великих клубах. Тільки Тимощук в свій час покинув "Шахтар"...

"Україна дістала шанс бути на цій стадії змагань, усунувши всі перешкоди зі свого шляху в кваліфікації. У групі H, яку виграла Англія, Україна дуже погано стартувала: дві нічиї у трьох матчах під керівництвом Олега Блохіна. Але його вже під час змагань замінив Михайло Фоменко; наче рятівник, новий тренер швидко допоміг висунути Україні голову з води, щоб в кінцевому підсумку зайняти друге місце в групі. Але подобається те, що Франція має всі шанси поїхати на Мундіаль. Вирок повинен бути виконаний 15 і 19 листопада"
- завершив журналіст.

"Чемпіонат Світу: Франція повинна боятися України?" – з таким гучним і оригінальним заголовком вийшов звіт про жеребкування на порталі Maxifoot. "Франція зійдеться з Україною в раунді плей-офф кваліфікації до Кубку світу. Суперник, на перший погляд, французам по зубах; задоволення є від того, що уникнули Португалії. Останнє, звичайно, на нашу користь, але Льоріс та компанія будуть з обережністю ставитися й до цієї команди, яка тримала марку в Англії"...

"Вони не програвали в семи іграх кваліфікації і здобули дві нічиї зі збірною Англії (0-0, 1-1), яка в себе вдома зрівняла рахунок на 87-й хвилині зусиллями Френка Лемпарда, який реалізував пенальті... Без цього голу, Україна, швидше за все, напряму кваліфікувалася б до Бразилії!"

"Україна хотіла уникнути дуелі із Францією"
– далі журналісти, навіть, привели слова наших тренерів.

"Франція, зі своєю позицією в рейтингу ФІФА, на суперника точно не скаржиться. Зі свого боку, Україна, все ж, не хотіла зустрічатись з підопічними Дідьє Дешам. "Кожен потенційний противник був складним, але цей, дійсно, - той, якого ми хотіли уникнути", - зізнався помічник тренера Олександр Заваров. "У спорті той, хто не боїться, перемагає. Так що не варто боятися ", - сказав тренер Михайло Фоменко" - констатували французи.

Настрій зрозумілий. Що ж, власне, до поєдинків можна говорити все, що завгодно. Нам можна ображатися на французів, але чи є в цьому сенс? Своє незадоволення їм потрібно демонструвати виключно на полі. Можна ж зробити так, щоб всі сказані слова виявились порожніми…

Автор: Ігор Семйон, UA-Футбол

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.10.2013, 11:58
22.10.2013, 11:58
158859 0
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть