Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Програш «Шахтаря». Всіх «собак» на збірників?. Давайте обговоримо.

2013-10-24 09:43 Прямо злість через прес-конференцію Луческу та коментарії про  «опущених кротов». Троє з яких /Ракицького та Степаненка ...

Прямо злість через прес-конференцію Луческу та коментарії про  «опущених кротов». Троє з яких /Ракицького та Степаненка не рахую/ ймовірно будуть в основі Францією. І так, не претендуючи на роль адвоката викладу слідуюче. На мою думку команду вчора підвели бразильці. Такі любимі, обласкані, пригріті старим румуном вони програвали єдиноборства при початковому розвитку атак «Баєра» До речі поставити таку гру, яка вчора була в «Баєра», можна в половині нинішніх європейських командах навіть середнього рівня.

Так прикро, що в Луческу знову винуваті гравці СБУ. Каплі йому для очей та прививку від «бразиломанії». Да, Кучер і особливо Ракицький провалили матч, Пятов … хай краще тут, чим у збірній. Перший гол міг «витягнути», принаймі реакція була. Четвертий майже «його». Шевчук бігав, переважно безтолково, але і Срна практично був на одному рівні. І взагалі, що Шевчук, що Срна по футбольному «старіють». З німецькими атлетами це було видно. Але повернемось в «страну бананов і дікіх обезьян». На совісті Кости і цієї с… Луїса на якого вже дивитись спокійно не можу процентов 25 % розвитку німецької атаки. Тейшейра, при всіх його заслугах не рубака взагалі, Фернандо поки теж /хоча якраз він повинен цю місію підтримувати/. Антропометричних даних бразильців помножених на самовіддачу Луческу не має. Ось воно. «Зрі в корень».. І що – знову Кучер, Шевчук… і кляті судді. Давайте не йти на поводу загального «обригона» українських гравців Шахтаря. Їм ще грати дуже важливі матчі. В мене все.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.10.2013, 09:43
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть