Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тимчасове призупинення продажу квитків на матч Україна – Франція

2013-10-28 13:48 Шановні вболівальники!   Інформуємо Вас, що 28 жовтня з 12:00 по 29 жовтня 12:00 продаж квитків ...

Шановні вболівальники!

 

Інформуємо Вас, що 28 жовтня з 12:00 по 29 жовтня 12:00 продаж квитків на матч кваліфікаційного турніру Кубку Світу ФІФА 2014 у Бразилії™ між національними збірними командами України та Франції на сайті www.ufi.com.ua буде призупинено.

 

Тимчасова незручність викликана тим, що база замовлень квитків переповнена і адміністрації сайту необхідно провести розподіл платежів, аби всі, хто замовив квитки – отримали підтвердження про оплату та інформацію про порядок видачі.

У свою чергу, просимо Вас з розумінням поставитися до даного заходу, і запевняємо, що зі свого боку УФІ робить все можливе, аби максимально задовольнити потреби вболівальників. 

 

Безумовно, перенавантаження білетної системи сайту викликає невдоволення користувачів. Та ми сподіваємося на Ваші лояльність та розуміння. Адже складності з придбанням квитів є своєрідним он-лайн аналогом звичайної черги в касах стадіону.

 

До того ж, ситуація ускладнюється тим, що намагаючись обійти умови он-лайн продажу квитків, сайт УФІ стає об’єктом спланованих хакерських атак з боку перекупників та недобросовісних вболівальників.

 

Тому, з метою уникнення спекулятивних дій перекупників адміністрація сайту УФІ повинна вживати максимальних заходів безпеки. Так, встановивши умовний ліміт на обслуговування 1000 клієнтів в день – ми уникаємо ситуації, коли у перший день продажу перекупниками викуповується максимальна кількість квитків. Таким же заходом є посекторний продаж. Сектора для продажу на сайті відкриваються по мірі заповнення, і викупити по декілька місць у різних секторах стадіону (аби запропонувати «асортимент») – немає можливості. 

 

Враховуючи ряд звернень, адміністрація сайту провела повноцінне тестування білетної системи і, виявивши та виправивши недоліки, зараз сайт може обслуговувати до 25 000 унікальних користувачів протягом дня. Сподіваємося, такий результат дозволить задовольнити усі запити. 

 

Ще раз перепрошуємо за вимушене очікування та вдячні за Вашу підтримку улюбленої команди!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.10.2013, 13:48
28.10.2013, 13:48
159466 0
McS
Автор:
(McS)
Статус:
Начинающий писатель (188 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 0 : 0   19 апреля 22:00
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть