Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Михайло Іванович працює

2013-10-29 11:23    Головний тренер збірної України Михайло Фоменко прокоментував можливий виклик до збірної Андрія Вороніна і Артема ...

  

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко прокоментував можливий виклик до збірної Андрія Вороніна і Артема Мілевського.

"Я такий тренер, що не звик відмовлятися від гравців у принципі. Я ж розумію, що той, хто сьогодні видається непотрібним, завтра виявиться на вагу золота - наприклад, через травми всіх конкурентів.

Розумієте?..

Повторюю: давайте доживемо до того часу, поспостерігаємо за розвитком подій і… за самими виконавцями. Адже раніше ми не слідкували ні за Андрієм Вороніним, ні за Артемом Мілевським: за першим, бо той нібито завершив кар’єру в збірній; за другим, бо той… ну, самі розумієте. Тепер починаємо збирати дані по них…

Іще по Мілевському: ви не поспішайте з висновками, не дуже-то він там і "роздає" - як на мене, своєї форми колишній динамівець не набрав", - сказав Фоменко.

Нагадаємо, що в листопаді збірна України проведе два матчі плей-офф кваліфікації Чемпіонату світу 2014 року. 15 листопада наша збірна в Києві прийме збірну Франції, а 19 листопада відбудеться матч-відповідь у Франції.

Источник: Український футбол





Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.10.2013, 11:23
29.10.2013, 11:23
159561 0
malkyt
Автор:
(malkyt)
Статус:
Старожил (958 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть