Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Национальная идентичность

2013-11-06 11:49 Вчора на сайті , перед матчем Байєр - Шахтар , з'явився блог Єгора Пономарьова ( SunandMoon007 ...

Вчора на сайті , перед матчем Байєр - Шахтар , з'явився блог Єгора Пономарьова ( SunandMoon007 ) " тільки Україна " . У цьому блозі Єгор просив на один вечір забути , всю ту гидоту і підлість , яку творить щодо Динамо , та й взагалі до всього Українському футболу , футбольний клуб " Шахтар". І повболівати за так звану Українську команду .



 В основному всі висловлювалися проти . Але судячи з мінусів були і співчуваючі донецькому клубу . Моє наступне запитання спрямоване у першу чергу до них .

 Скільки , особисто ви , нарахували Українських прапорів на матчі Байєр - Шахтар . Я , аж один , десь 80см на 40см .. І один російський . За воротами на рекламному банері.Ну я розумію матчі внутрішнього чемпіонату . Але на міжнародних матчах , сам Бог велів підкреслити свою національну ідентичність. Але ні. Для деяких , це " необязательная мелочь" . Якою можна знехтувати .

 Чомусь на матчах Динамо , Дніпра , Карпат. завжди на ряду з клубною символікою , присутня і державна , навіть на матчах чемпіонату України . Я вже мовчу про міжнародні матчі . Тим самим вболівальники цих команд усвідомлюють , що вони є не просто фанатами своїх клубів , а в першу чергу , клубів які представляють в Європі Україну . Їх Батьківщину.

 Так что прекращайте эту бесполезную агитацию. А сначала определитесь в какой стране вы живете. А потом уж агитируйте. А то как то коряво у вас это получается.

P.S. И да. Это не ответ на блог Егора.

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.11.2013, 11:49
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть