Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мабуть НЛО!

2013-11-08 00:02 "Що це було? Мабуть НЛО!" - більше про цей матч навіть не знаю, що сказати, таке ...

"Що це було? Мабуть НЛО!" - більше про цей матч навіть не знаю, що сказати, таке це було дивне видовище. Наче і виграли, але мабуть самі не зрозуміли як.

Почну про самий матч. Я от чесно кажучи не знаю, чого це взагалі в єврокубках дозволяють грати на синтетиці? Ну може там десь в Ісландії можна таке дозволяти, але до чого тут Швейцарія? Нема нормально, нештучного поля, то не грайте на цьому стадіоні! Чого всі повинні підлаштовуватись під ваші проблеми?

Початок матчу видався тупішим важко придумати - нам ледве не забили. Міг би це пояснити тільки синтетикою, але знаючи гру ДК в цьому сезоні, думаю що справа не тільки в цьому.

Ну а потім Мбокані - як це пояснити? Ну йому тепер треба з себе вичавити щось про расизм чи що, бо інакше це звичайна тупість. Як я це для себе пояснюю?

Ну нас судив 31-річний (це взагалі як?) юний французький арбітр з якоюсь статурою хлопчика, на якого наш конголезець дивився як на відверте пусте місце. Думав, що арбітр це проковтне, але тому треба було заробити собі авторитет на гру, тож поступив правильно. Міг звичайно вдруге заспокоїти Мбокані, але зрештою це вже проблеми Динамо та Мбокані, а не справа арбітра розбиратися, чого воно стало раптом таке балакуче.

Хотів було почати писати про те, що ось мовляв гравці не знають, як їм бігти, камонплей збив їх з пантелику, то ось вони і кидаються на арбітрів. Може навіть на нього вплинуло те, що в ЧУкрі судять інакше, часто не фіксують порушення на Мбокані, а тому всі ці арбітри для нього вже однакові.

Звичайно бути може все, але давайте все ж не забувати, що до ДК він не заграв у Монако та Вольфсбурзі. А англійці його аж так сильно хотіли, що йому довелося їхати до Києва.

Потім Туну привалило таке щастя, але вони не знали, що з цим робити. Вперед бігли, але нам пощастило, що це не дуже класна команда.

Тут ще люблять згадувати Сідорчука, ось мовляв арбітр міг його видаляти... Звичайно міг, але мабуть через свій вік не зміг прийняти два принципових рішення поспіль. Ну хоч так ;)

Потім здуру забили. То не можемо забити в пусті ворота другий рік поспіль, то ось так поперло!

Тун почав бігать, але сьогодні був явно не їх день. Ну хлопці, вам свого часу пощастило переграти Динамо - ось вам повернення боргу від фортуни.

Боявся одного - чи вистачить нас на 75 хвилин гри в десятьох. Вистачило, хоча чого нам це коштувало ми побачимо вже на вихідних у матчі проти Волині.

А що тепер робити з Мбокані? Така важке дебільна ситуація, коли власне людину неможливо покарати. Купили за великі гроші, а поки ні воно, ні Ленс особливо нічого не показують. Теоретично, треба відправити пограти за дубль, чи в чемпіонат області, щоб охолов. Але з ким грати? Ідейє... він і так скоро поїде знову грати за збірну. Своїх чи то нема, чи то не довіряють. Ось і виходить, що гратиме Мбокані і далі.

Дурнувата гра, гарний результат, але вибачте, я так і не зрозумів, що це було...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.11.2013, 00:02
eurocups
Автор:
(eurocups)
Статус:
Эксперт (5987 комментариев)
Подписчиков:
9
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть