Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У нас ще все попереду...

2013-11-20 15:28     Хто б міг подумати, що Михайло Фоменко подарує цілому українському народові велику кількість позитивних емоцій ...

    Хто б міг подумати, що Михайло Фоменко подарує цілому українському народові велику кількість позитивних емоцій та надію? Думаю не кожен. Але сталось так як ніхто не гадав.
    Жеребкування плей-офф. Нам, на жаль, дісталась Франція. Всі втратили надію, але нам її подарував домашній матч.

І всі уже без сумніву стали стверджувати, що Україна здобула путівку на ЧМ-2014, але тільки одиниці знали, що це ще нічого не значить. Із-за цього дуже сильно сподобався коментар Артема Федецького, який дивився адекватно на речі.
     Вечір 19 листопада. Лунає гімн України. І весь «Стад де Франс» освистує його. Хіба це по-людськи? Маєш бути якась повага до суперника і його традицій? Забули французи про моральні цінності, а вважаються ще високоосвіченою нацією.
    Знаєте, а гра мене дуже сильно розчарувала.  Я дякую Фоменку за ті хвилини радості, які він мені подарував, але саме він програв гру тактично. На післяматчевій прес-конференції він сказав: «Франція мене нічим не здивувала». Отже, ви знали як вона буде грати, а саме піде великими силами вперед, із самого початку буде тотально дивити, і їх будуть гнати 80 тисяч французьких вболівальників. Хоча це було ясно кожному українцю. Здається мені, що наш тренер помилився із тактикою. Можливо хтось зі мною не погодиться або буде категорично проти, але потрібно було ставити так званий «автобус», бо нас не цікавила красива гра, нам потрібен був в першу чергу результат.
    Випущений стартовому складі Роман Безус – помилка, не те щоб погано зіграв, а те що він орієнтувався на атаку, а нам потрібно було думати про захист і думаю контратаки від нас нікуди б не ділись. Французи собі не безпідставно володіли і центром поля, що давало змогу їм діяти як хоч. Замість нього, на мою думку, потрібно було Тимощука випускати, бо в таких матчах потрібен досвід, а у Толі він є, і що саме головне, що він гравець захисного плану. Так само і Мандзюк не вписався гру. Рібері, що хотів те й робив, тому вихід Гусєва був би оптимальніший варіант, адже хоч фізично він міг би не витягнути, але за те все б компенсувалось досвідом  та допомогою Ярмоленка. Останнього із своїм візаві по протилежному флангу, Коноплянкою, взагалі виключили з гри, не зважаючи на поодинокі рейди гравця Дніпра у другому таймі, які до того читались Кабаєм та Санья.
    Ще один момент, який я б хотів зачепити – це місце центрфорварда. Зозулю, навіть за заслуги у першому матчі, потрібно було оставити в запасі, адже думаю Дешам знав як уже потрібно грати з ним, що й спонукало його змінити  зразу двох своїх центр беків на Варана і Сахо. Тут найкращий варіант був Девіч, в якого також є та сама працьовитість і головне швидкість та техніка на відміну від Зозулі. Це було б щось нове і могло зіграти нам на користь. А саме головне, що я  бачив, це те, що українці були розгублені на початку матчу, а значить тренер не підготував їх як слід до матчу.
    Отже, 3-0 закономірно, Дешам взяв реванш у Фоменка у тактичному плані і забудьте про суддю, який нібито когось тягнув. Просто визнаймо українці поразку і щиро подякуймо збірній за моменти гордості! У нас все ще попереду…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.11.2013, 15:28
20.11.2013, 15:28
161887 0
ivan_datsyuk777
Автор:
(ivan_datsyuk777)
Статус:
Читатель (21 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть