Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Блохін не бажає бачити в «Динамо» Аруну та Велозу

2013-12-07 11:25 Головний тренер «Динамо» більше не може керувати командою, бо у нього постійні конфлікти з гравцями.Невдалі результати ...

Головний тренер «Динамо» більше не може керувати командою, бо у нього постійні конфлікти з гравцями.


Невдалі результати київського «Динамо» у чемпіонаті України та на міжнародній арені – це результат неповаги футболістів команди до тренера Олега Блохіна.

Як повідомило джерело Еспресо TV у структурі «Динамо», наразі в Блохіна погані відносини з командою.

Він не вміє працювати з людьми, як, наприклад, той же Фоменко. Тренеру не підходять деякі легіонери, які грають у складі «Динамо». Джерело зазначає, що Блохін не хоче бачити у команді Мігеля Велозу та Аруну. Португальця він випускає у стартовому складі, бо у нього велика зарплата і це вимога керівництва клубу. Також у тренера погані відносини з Мбокані та деякими українськими гравцями. Існує інформація, що агенти Мбокані та Ленса вже підшукують їм нові варіанти продовження кар'єри.

За словами джерела, Олег Блохін остаточно втратив повагу команди після того, як тренерський штаб покинули Баль та Михайличенко. У команді всі розуміли, що тренер мав піти разом з ними.

Зараз футболісти не хочуть йти на конфлікт та давати відверті інтерв’ю через можливі штрафи. Гравці очікують, що президент клубу вирішить проблему, але Ігор Суркіс не може просто звільнити Олега Блохіна. Президент «Динамо» казав, що у Блохіна контракт з клубом ще на 2,5 роки. У контракті тренера прописані великі відступні, які президент не хоче виплачувати. Коли Суркіс відправляв Баля та Михайличенка у відставку, він сподівався, що Блохін піде разом з ними.

Джерело вважає, що Суркіс тисне на Блохіна своїми заявами в ЗМІ. Президент розповідає журналістам, що може звільнити Блохіна, але такими словами він намагається добитися добровільної відставки тренера.

Зазначимо, що Олег Блохін мав погані стосунки з гравцями, коли працював у ФК «Москва». Тоді у тренера виникли конфлікти з легіонерами. Виходить, що у «Динамо» Блохін повторив власні помилки. Також у тренера виникли проблеми у збірній, коли вона виступала у фіналі ЧС-2006. Після першого матчу проти Іспанії (0:4) Олег Блохін влаштував скандал у роздягальні. Більшість гравців пішли до Григорія Суркіса, який тоді займав посаду президента ФФУ, і сказали, що не можуть нормально працювати з Блохіним.

 

Джерело :http://espreso.tv/new/2013/12/02/blokhin_vtratyv_povahu_vlasnykh_hravciv ;

http://uafan.net/post/165xlq7efjl27

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.12.2013, 11:25
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ 0 : 3   24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00
Монако Лилль - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть