Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мистер почувствовал себя в шкуре Динамо.

2013-12-25 11:58 Мірча Луческу є найбільш титулованим румунським тренером в даний час, однак, "Шахтар" під його керівництвом так ...

Мірча Луческу є найбільш титулованим румунським тренером в даний час, однак, "Шахтар" під його керівництвом так і не зміг подолати груповий етап Ліги Чемпіонів.

__ Румунський фахівець висловив невдоволення з приводу суддівства і пояснив, що він вже звертався з цього питання в УЄФА. Крім того, Луческу сказав, що грубі суддівські помилки допускаються проти всіх команд зі Східної Європи.

- У перебігу 10 років у Лізі Чемпіонів нам дозволили пробити всього два пенальті. Один з "Брагою", коли рахунок вже був 2-0 на нашу користь, а другий з АПОЕЛем. Судді завжди помилялися на користь команд із Західної Європи. Тоді як від цього постійно страждали клуби зі Східної Європи. На сьогоднішній день це проблема, яку ми підняли в УЄФА. Так більше не може тривати. Цього року ми заробили явний пенальті у грі проти "Манчестер Юнайтед", але нам його не дали. У Леверкузені, в наші ворота поставили пенальті, на який дивився весь світ роззявивши рот. У відповідному поєдинку з тим же "Манчестером", Еванс явно фолив на Степаненко ... Я не шукаю виправдань, але так судять всі команди з Східної Європи. Арбітри з Заходу розглядають нас як команди з третього світу. Коли ж судять арбітри зі Сходу - вони поводяться так, немов хочуть зробити кар'єру на заході. На жаль, справи йдуть саме таким чином ", - пояснив Луческу Dolcesport.

http://vk.com/feed?q=%23%D0%9B%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D1%83&section=search

П.С.:Луческу почувствовал себя обиженым. Видите ли судейство в Украине его устраивает, а в Европе арбитры полностью не компетентны. Это мы слышим от мистера из года в год. Что-то Дамир на международной арене не дорабатывает, да и от Михела мало пользы. Шахтеру очень непрывычно играть когда его судят честно и безпристрастно. Ну а когда судья оказывает некоторую благосклонность его сопернику, то Шахтер,с непрывычки, просто сдается на милость сопернику.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.12.2013, 11:58
25.12.2013, 11:58
164988 3 rosa196311, kram46, Hannibal
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть