Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Contra Spem Spero". Без надії сподіваюсь.....

2014-01-17 23:26 Прошу пробачити, колеги, можливо не на часі, можливо не там і не про те, але хочу ...

Прошу пробачити, колеги, можливо не на часі, можливо не там і не про те, але хочу поділитися з Вами (поки ще не остаточно затулили рота..): за свій вже не маленький, дякуючи Богу, вік, дуже мало було випадків, коли дійсно буття здавалось беспросвітним і несправедливим. Це сумнозвісний ранок 18 серпня 1991 року - ГКЧП, і, вибачайте за таке порівняння - 15 червня 1986 року: вкрадена у нашої блискучої сбірної перемога в 1/8 ЧС.

Але в 1991 році у "товаришів" не склалося.... Підождали до 16.01.2014....
Кажуть, історія повторюється двічі, і другий раз в вигляді фарсу! Але який це фарс? Це нещастя! Нещастя народу... І страшно те, що надії майже немає. Майже...?

Дивні ми люди: на протязі століть вибирали собі поводирів які завше вагались в собі і в народі, шукали собі прихисток у чужих, були такими собі сіренькими мишками. І Богдан, відійшов від Речі Посполитої, але прибився до Московії, і кабінетний історик Грушевський, професійний ідеолог-теоретик Кравчук(до слова, не найгірший як демократ), заводський парторг та червоний директор Кучма, бухгалтер-месія Ющенко... Нічого видатного, не Валенса, не Аденауер, не Бен-Гуріон, не Рейган і не Тетчер. Так і жили в сірій зоні. Але на зміну сірості завжди приходять чорні. Завжди і всюди! А ми що? Ми хворієм. Хворієм на національний інфантилізм та аутизм. Тому і прийшли на думку рядки тяжко хворої Лесі:

---Так, я буду крізь сльози сміятись, ---Серед лиха співати пісні, ---Без надії таки сподіватись, ---Буду жити! Геть, думи сумні!

---02.05.1890р Леся Українка

P.S. Але ж Леся все таки видужала! Чи ні?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.01.2014, 23:26

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть