Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Звернення вболівальників “Карпат”

2014-01-28 10:49 Звернення до УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ. НЕ БІЙТЕСЬ – це страшно виглядає тільки по телевізору. Насправді це наше ...

Звернення до УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ.

НЕ БІЙТЕСЬ – це страшно виглядає тільки по телевізору. Насправді це наше життя і наше майбутнє. Приєднуйтесь до нас! Хоч більшість з нас самих діти, але ми думаємо про наше майбутнє і майбутнє наших дітей. Нас називали фашистами, нацистами, провокаторами, постійно обливали брудом в ЗМІ, але ми виховували той націоналізм, яким Ви всі зараз пишаєтеся.

Перемога не могла б бути легкою, інакше ми самі її б не оцінили. І продовжували б жити так як є, тільки з іншим прізвищем вверху. Перемога хоч і ціною життів, але для кожного з можливістю змінити життя!

Звернення до депутатів та так званої опозиції. В вівторок на сесії Верховної Ради ви маєте використати всі можливі, відомі вам, способи для того, щоб заставити регіоналів і комуняк проголосувати за імпічмент, відставку уряду і все те, що вимагає зараз Народ України. Хай це буде навіть зброя. Ми не потерпимо ваших відмовок “ми кудись вийшли” або “ми не будем порушувати закон”, ми зметемо вас як в найближчому часі нашого “закантаченого президента” і його дівчаток.

Оприлюднити це звернення до партії регіонів з трибуни ВР. Ми три роки в державі терпимо ваш “безпрідєл”. Ми два місяці на майдані надіялися вирішити все мирно. Ми найтерплячіша нація на планеті, але коли ви не те що ігноруєте нас, але й далі обмежуєте наші права, дороги назад немає. Закликаємо вас, членів партії регіонів і комуністів, врятувати вже не душу точно, то хоча б себе і своє майно і вийти з партії сьогодні ж. Ми прекрасно знаємо, де стоять ваші маєтки, ваші машини, і що є в вашій власності. Ми вже почали спалювати ваше майно, одумайтеся! Ми простимо кожного, хто складе мандат так як це є, наприклад, з Богословською і Тарасом Чорноволом. Будучи християнами і дотримуючись всіх Божих заповідей зазначимо одне: рабів до раю не пускають.

Звернення до всіх вболівальників України. Нам відступати нема куди, якщо люди в житті практично не мають контактів з беркутом, то ми будемо ті наступні, яких вивезуть в ліс і напевно не кожен вернеться. Ручними законами перекреслили наш стиль життя. Всі ми об’їздили всю Україну і прекрасно знаємо, що вона єдина і ніколи не було ніякого питання Сходу і Заходу, питання про громадянську війну і не може стояти. Можлива тільки війна Українців проти бандитської влади, яка зараз і триває. Потрібно тримати напружену ситуацію як в Києві так і на місцях.

З нами Бог і Україна.

"http://fckarpaty.com.ua/"

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.01.2014, 10:49
KontuR
Автор:
(KontuR)
Статус:
Начинающий писатель (91 комментарий)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть