Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна чудес

2014-01-29 17:18 Дуже дивно, але мабуть влада, всі хто підтримує "беркут", ті проплачені мітингарі за януческу, ЗАБУЛИ, що ...

Дуже дивно, але мабуть влада, всі хто підтримує "беркут", ті проплачені мітингарі за януческу, ЗАБУЛИ, що влада з беркутом перші напали на людей 30.11.13, били всіх без розбору, самі це все почали, а тепер пів країни зробили терористами.

Дуже дивно, коли у них "немає" грошей на виплату зарплат і пенсій, дороги розбиті, громадський транспорт підходить скоріше всього для перевозки дров, а не людей, АЛЕ у них є гроші на тітушок і провладні мітинги, на які більшу частину людей зганяють погрозами.

Я сам з маленького райценту, де населення не більше 15000, де люди не живуть а виживають(так як і більшість в нашій країні), де молоді робити нічого крім зпиватись. За приблизними підрахунками, коли з нашого містечка зганяли людей на провладний мітинг, було витрачено 60000 грн(це коли в них нема чим платити зарплати і пенсії).

Дуже дивно, що в нашій країні є просто сліпі люди(особливо на сході), які не розуміють, що влада реально охрініла, при чому майже цього не приховує. Дуже дивно, коли тебе можуть затримати, побити, катувати, за те що ти просто йдеш по справах. У мене є знайомий, який працює на яника, в якийсь секретній службі, де працівники зараз чергують по центральних районах Києва, сидять в машинах, затримують, б'ють і вивозять людей, яких потім ніхто знайти не може, і отримують по 30000грн на місяць.

Дуже дивно, що вони спочатку приймають диктаторські закони, а потім ніби під видом поступок іх відміняють.

Все це "дуже дивно", але нашій країні до чудес не звикати.

P.S. Впливовий американський журнал The Foreign Policy опублікував статтю, в якій назвав українську міліцію і спецпідрозділи типу «Беркута» найбільшими перешкодами на шляху України до демократії:

«Попри те, що серед українців зростає політична свідомість та стрімко розвивається громадянське суспільство, Беркут залишається одним з найменш реформованих державних інститутів. Якщо Україна хоче стати на шлях до більшої демократизації, її політичні лідери мають зробити головним пріоритетом реформу міліції. Міліція має навчитися захищати дедалі різноманітніше населення, яке бере участь у нових формах політичної непокори.»

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.01.2014, 17:18
VasiaDK
Автор:
(VasiaDK)
Статус:
Старожил (734 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть