Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Розгону - не буде. Буде бій, дорослий бій" - афганець попросив "Беркут" не спішити з атакою

2014-02-07 13:11 Афганець Володимир, колишній капітан, який отримав два бойових "Червоного Знамені", вважає, що "беркутівці" переоцінюють свої можливості, ...

Афганець Володимир, колишній капітан, який отримав два бойових "Червоного Знамені", вважає, що "беркутівці" переоцінюють свої можливості, коли говорять про розгін Майдану за 15 хвилин. "Беркутівці" - приколісти (сміється) я тут в інтернеті читаю, що нас за 15 хвилин розженуть. Дурні. Я бачив багато таких понтів.

Всі полягли... Рідкісні - порозумнішали. Вони не знають, що таке йти на смерть. Йти в атаку, коли поруч падають твої друзі... Я розумію, можна пацанів наркотою накачати. Тоді вони просто м'ясо. Боєць без мізків, без інстинкту самозбереження - просто гарматне м'ясо на бійні", сказав афганець. За його словами, за правилами бою - обстріляний боєць вартує п'яти новобранців. Обстріляний - це хоча б пару місяців на справжній війні. "У нас в Києві мінімум 1,5 тис. бійців. Через добу, по тривозі, буде не менше 10 тис. "Берутята" - не обстріляні. Тільки для того, щоб воювати з нами на рівних, їм треба мінімум 50 000 бійців. Цей розклад скаже будь-який нормальний офіцер. А крім наших (афганців) тут ще мінімум десять тисяч бійців знайдеться. Доніс би це хтось до них!", каже Володимир. "Розгону - не буде. Буде бій, дорослий бій. Хто залишилися з них в живих, будуть згадувати в кошмарах все життя. Як ми згадуємо. Це їм не в пацанів на Груші стріляти картеччю. Нехай знають - ми тут до кінця. Ми залишимо своїм дітям іншу країну. А "беркутята" - нехай дуже подумають, перш ніж брати в руки нарізну (зброю)... Додому вони повернуться в "цинку" або каліками. Як там кажуть донецькі - в асфальт вкатаем. Нам вже нічого втрачати", - резюмував афганець.

uainfo.org

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.02.2014, 13:11
KontuR
Автор:
(KontuR)
Статус:
Начинающий писатель (91 комментарий)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть