Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Офіційно. Ультрас України оголосили перемир'я!!!

2014-02-13 14:01 Ми, фанати українських футбольних клубів, заявляємо про наступне. В українському суспільстві зараз склалася дуже непроста ситуація. ...

Ми, фанати українських футбольних клубів, заявляємо про наступне. В українському суспільстві зараз склалася дуже непроста ситуація. Зокрема, у деяких фанатських рухів вже почалися проблеми у своїх містах з органами "правопорядку" та місцевою "владою" виключно тому, що представники цих рухів публічно висловили свою мирну, громадянську позицію, на яку вони мають повне право.

У зв'язку з цим ми вважаємо, що продовжувати будь-які протистояння між собою - це злочин, який зіграє проти нас же самих і в підсумку тільки погіршить сьогоднішню ситуацію в суспільстві. Враховуючи вищесказане, нами було прийнято рішення укласти перемир'я між рухами фанатів різних клубів на невизначений термін. Дане перемир'я включає в себе такі домовленості:
  • всі елементи "міського", тобто спонтанного і не договірного навколофутболу знаходяться під забороною;
  • заволодіння банерами, шарфами та іншими фанатськими атрибутами опонентів знаходиться під забороною;
  • образливі банери, заряди на адресу один одного або міст-опонентів, команд-опонентів знаходяться під забороною;
  • на трибунах здійснюється жорсткий контроль з метою не допустити появи шарфів з образами команд-опонентів, а також спалення шарфів команд-опонентів;
  • під забороною знаходиться створення графіті з образами команд і рухів-опонентів , піар в Інтернеті існуючих подібних графіті, а також будь-яка графіті-війна між фанатськими рухами;
  • здійснюється жорсткий контроль за тим, щоб виключити будь-які конфліктні ситуації з простими вболівальниками (не фанатами) команд-опонентів як на виїзних, так і на домашніх матчах.

Ці пункти є основою основ майбутнього перемир'я. Рішення про перемир'я повністю підтримали лідери фанатських рухів наступних футбольних клубів:

Прем'єр- ліга: Волинь Луцьк, Ворскла Полтава, Динамо Київ, Дніпро Дніпропетровськ, Закарпаття Ужгород, Зоря Луганськ, Карпати Львів, Металіст Харків (Південна і Північна трибуни), Металург Запоріжжя, Металург Маріуполь, ФК Севастополь, Таврія Сімферополь (Сектор 5 і Сектор 9), Чорноморець Одеса, Шахтар Донецьк.

Перша і Друга Ліги: Авангард Краматорськ, Буковина Чернівці, Десна Чернігів (Хлопці Північної Столиці і Ультрас Десна), Дніпро Черкаси, Енергія Нова Каховка, Зірка Кіровоград (червоно-зелені і жовто-зелені), Кристал Херсон, ФК Миколаїв, Нива Тернопіль, ФК Олександрія, Оболонь Київ, Поділля Хмельницький, Скала Стрий, Сталь Алчевськ, Сталь Дніпродзержинськ, ФК Суми, Титан Армянськ.

Фанатські рухи аматорських ліг і без клубів: Кривбас Кривий Ріг, Нива Вінниця.

Ті рухи, з якими ми не встигли або не змогли зв'язатися, просимо підтримати нашу ініціативу і підтвердити готовність дотримуватися перемир'я по всіх перерахованих вище пунктах.

Крім цього вважаємо, що зараз відносини між нами повинні будуватися за принципом того, що ми всі в першу чергу - Українці. Тобто на першому місці повинні бути взаєморозуміння, довіра та взаємовиручка. Закликаємо всіх українських уболівальників, які не перебувають в жодних фанатських рухах (йдеться не лише про футбол), приєднатися до цього перемир'я і без агресії ставитися один до одного, незважаючи на те, які б протистояння не були між нашими командами на спортивних полях і майданчиках.

Від людей, які стали ініціаторами даного перемир'я, окремо додамо: без сумніву, події останніх місяців в Україні відкрили багатьом людям очі на страшну правду. Те, що фанати спостерігали і відчували на собі протягом багатьох років, в ці місяці відчули багато простих громадян України з різних регіонів нашої країни. Несправедливість, скотське ставлення, побої, тортури. Ось те, чим сьогоднішня влада "нагодувала" громадян України (і це не найстрашніші речі, які сталися). Вчора фанати з різних куточків України разом підтримували сім'ю киян Павліченків і говорили "Сьогодні - Павліченко, завтра - ТИ". Як бачимо, на жаль, ми не помилялися, і сьогодні отримати надумані звинувачення і невтішний вердикт від "самого чесного і гуманного суду в світі" може будь-який громадянин України.

Але й не це все є найстрашнішим насправді. Провладні політикани всіх мастей і містечкові "лідери" продовжують вести лицемірну і брехливу гру, протиставляючи одну частину населення України іншій. Уміло маніпулюючи ними ж створеними настроями у людей, вони відверто брешуть, навішують ярлики і, мабуть, дуже хочуть, щоб конфронтація в суспільстві стала необоротним явищем. І люди, яким вони промивали мізки, вже остаточно перестали бачити, в чому і в кому причина переважної більшості проблем України і, зокрема, подій останніх декількох місяців.

Саме тому ми вважаємо, що продовжувати будь-які конфронтації у фанатському середовищі в даний момент - злочин проти світлого майбутнього України.

"Від Луганська до Карпат фанат фанату - друг і брат".

Слава Україні!

Взято з групи "Ультрас України | Ultras Ukraine" http://vk.com/ukrultras

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.02.2014, 14:01
13.02.2014, 14:01
169001 156 SafronDK, laryk, andrij, fk, mitridat, impoil, torchano, outdoor, quidado, irum4, Povzun, MateyS, ed78, oshie, SanSem, iLeks, romych, LionCub, andris, ASSA-D56, FatalisT, Alex-sumy, Lion_05, admirer, medd1f, gvv, Sergikopa, andrei39, A.T., sergei68, Dushes, krot09, Arte-2112, prutyan, aleksina, ivanr, ProFFesor, visock, batir, Toha111, telik, S_LEX, turiysk, Consiglieri, Schek86, max36, patrOpti, Wichny_oppositioner, Igor_maniak, BodyaFANAT, cfcbest, kolian, Ewgesha87, Mykhajlo, EPRST, buga1968, i-vsegda, mbvtax, Destalker, DIARO, nuc, didusj, doctorius, total_dk, dinamohysev, A.Manson, Matteo, dk61, VENIN, YUROFF, vsosipov2, ste60, igor-gula, andriy89, A1398, sw68, vansvans, chelest, DinamoandUkraine2, papirnik, done, solosha, Ajax., ppv, metalizator2009, evening, onlykievonlywin, gerard, prozium_, Smuggler1, maksx, argument, Sofocl, seroxa, TheNotorious, ShadeAlix, matveyDK, c.ronaldo07, Roma_, alex3108, K.i.e.v., qwe44, Devil2000, mr-chonkin, Oz8, Caravan, Badggio, tor.1m, Antikrot__Kiev, bibr, ivigo, dr.gonzo, Play, vr2805, Alexandr_SP, drunkybill, RTG, simm, Ar4i, Oleg_Blohin, ptaX54, zadksdetstva86, sergant59, KLU, dima739, Piter-za-Dinamo27, roman-77, Andrik_drummer, Derkah69, FCDK1973, Andreas78, KontuR, d.an, BruceWillis, virus388, brom53, bodyik, valkyrieinrock, DIMA0195, Fan., DoctorNo, jaddar, Hannibal, kapelan48, DrogobychZaDynamo, DKot, dynamiwe, art.chaba.ru, ZORRO-21-5, rasta1, Nikk5555, sta_r7, gera13sergio, ALPAS1986, sureman, FAN1983
Maevich_ua
Автор:
(Maevich_ua)
Статус:
Старожил (669 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть