Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Цікавий експеримент

2014-02-15 12:03 Завжди дивлюся відео звіти спарингів на Динамо ТВ. Звичайно, це тільки спаринги і збори ніяких фундаментальних ...

Завжди дивлюся відео звіти спарингів на Динамо ТВ. Звичайно, це тільки спаринги і збори ніяких фундаментальних висновків зробити не можна.

Але, 80-90 % небезпеки приходить з місця лівого захисника. Те, що було видно восени набирає, зараз, більших оборотів: Євген Макаренко не завжди справляється з своїми прямими обов’язками.

Буду сподіватися, що це тільки збори та спаринги, а на весні все стане на свої місця. Тим поче Селін вже почав працювати по повній. Проблема в Динамо з лівим захисником – актуальна, напевно, вже років десять. З часів, коли команду залишив Каха Каладзе.

Як в Динамо тільки не намагалися вирішити цю проблему: і завдяки трансферам( Каддурі, Попов, Тремулінас, Тайво) так і завдяки внутрішнім резервам( Гусєв). На жаль, Андрій Несмачний не зміг відповідати всі стандартам сучасного футболу, коли потрібно були не тільки виконувати прямі обов’язки, але і вміти тримати м’яч, а також ефективно підтримувати атаку( всі пам’ятають з скількох раз в нього виходила прострільна передача, або навіс).

Зараз, хочу підтримати ідею Олега Блохіна з переводом Андрія Цурікова на позицію лівого захисника. На мою думку, в нього є все, що б стати дуже гарним, сучасним крайнім захисником: дистанційна швидкість, стартова швидкість( ривок), фізична міць( майже нікому не програє корпус), гра головою( за дубль забивав м’ячі головою). Потрібно, тільки навики гри в захисті( в Запоріжжі він інколи грав на цій позиції), досвід, та зіграність.

На мою думку, потенційно він переважає Макаренка та Селіна. Все залежить від того, чи отримає він шанс зарекомендувати себе на цій позиції?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.02.2014, 12:03
15.02.2014, 12:03
169163 1 DrogobychZaDynamo
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть