Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Відповідь Блохіну

2014-02-22 01:41 Нище я виклав свою думку з приводу в'юхи Блохіна http://dynamo.kiev.ua/articles/169636.html , яка обурила мене "до ручки": ...

Нище я виклав свою думку з приводу в'юхи Блохіна http://dynamo.kiev.ua/articles/169636.html , яка обурила мене "до ручки":

  • "Но в целом боролись достойно и до конца"..........Олег Володимирович, ті, хто борються достойно і до кінця, "крайне" рідко пропускають на 90+1 хв.
  • "Я считаю, что мы достойно выглядели",.
..............ОВ, по-вашому, достойно виглядати - це після 0:1 номінально на своєму полі ПІШКИ перекатувати м'ячик на своїй половині поля?. Як на мене - це відсутність елементарного професіоналізму як у тренера, так і людей, які називають себе професійними футболістами
  • "Валенсия» — это как подготовка к чемпионату"............ОВБ, ви реально охреніли, чи прикидаєтесь?. Як на мене, тільки команди рівня друголігових команд українського чемпіонату можуть дозволяти собі готуватись до сезону через такі матчі, бо всім зрозуміло, що Валенсія не їх вагова категорія, при всій повазі до друголігових команд.
  • "Сделаем выводы, где у нас было усиление, а где — слабые стороны"...........Володимирович, як на мене, Динамо Київ під вашим "суперпрофесійним керівництвом" - це сплошна "слабая сторона", так як сильних сторін в грі нашого-вашого клубу я не бачу.
  • "надо просто проанализировать игру и двигаться вперед."........з усієї поваги до вас, шановний ОВБ, але цю фразу ми чуємо вже рік, а змін жодних. Приведіть аргументи, що це не так, дуже хочу їх від вас почути.
  • "я тогда уже чувствовал, что у нас проблемы со стандартных положений почему-то".......а це взагалі відбад, шановний ОВБ-гравець. Вся країна знає, що ДК найбільше треба працювати над стандартами (як атакувальними, так і захисними), а головний тренер не знає, чому його команді забивають дитячі голи з ближньої штанги.
  • "когда мы уже проигрывали 0:1 и нам терять было нечего, надо было идти вперед"......то якого чорта, ви перекатували м'ячик і створювали робочий вигляд? Питання відкрите.
  • " что бы ни происходило в стране, мы должны показать достойною игру".........а ви її бачили, цю достойно гру, шановний ОВБ, ще й в такий доленосний для країни час, коли навіть перемога над Валенсією могла стати духовним підкріпленням для нас на Майдані??? Я ні!
  • Позор Вам, шановний Олег Володимирович, або як кажуть на майдані ГАНЬБА, ганьба і ще тричі ганьба.

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    22.02.2014, 01:41
    VasiaDK
    Автор:
    (VasiaDK)
    Статус:
    Старожил (734 комментария)
    Подписчиков:
    2
    Медали:
    Топ-матчи
    Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть