Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Звернення ультрас "Динамо"

2014-02-25 13:29 Звернення ультрас "Динамо" київ до ультрас, уболівальників, та керівників футбольних клубів україни В ці трагічні, та, ...

Звернення ультрас "Динамо" київ до ультрас, уболівальників, та керівників футбольних клубів україни

В ці трагічні, та, водночас, історичні, для всіх нас дні, коли не встигли загоїтись рани на серці народу України, нам стало відомо, що деякі особи розглядають можливість перенесення матчів чемпіонату України, які мають бути проведені найближчими днями, на місяць, а може й більше, мотивуючи це тим, що в країні нагнітається небезпека, й забезпечити правопорядок під час матчів буде неможливо, або дуже складно.

Зі свого боку, ми заявляємо наступне.

Український футбол, як ні що інше об'єднує всю нашу країну. Ультрас усіх клубів уклали перемир'я, яке триває й досі, до якого долучилися футбольні фанати зі Сходу та Заходу, Півночі та Півдня України. Звичайні уболівальники з нетерпінням чекають на продовження, певно, одного з найцікавіших й найбільш непередбачуваних чемпіонатів за усі часи незалежності України. Гравці і тренери провели багато міжсезонної підготовчої роботи, аби вже у березні продемонструвати свої найкращі якості у грі. Адміністрація клубів та стадіонів провела усі необхідні роботи, аби вчасно продовжити турнір згідно розкладу.

З огляду на усе вище згадане, ми вважаємо, що будь-які переноси чи відміни матчів лише поширюватимуть розбрат серед української громади, збільшуватимуть напругу та недовіру у суспільстві. Досвід проведення матчу Ліги Європи "Дніпро"-"Тоттнхем" 20 лютого, що пройшов без будь-яких ексцесів завдяки тому, що безпеку на стадіоні забезпечували ультрас "Дніпра" - ще одне свідчення того, що матчі, навіть міжнародні, зараз цілком можливо проводити.

Водночас, ми вважаємо, що, в пам'ять про загиблих, усі матчі найближчого туру Прем'єр Ліги України мають пройти із відповідними заходами скорботи, як із боку клубів та гравців, так і з боку уболівальників. Ми сподіваємося, що частину доходів від продажу квитків на ці матчі клуби зможуть спрямувати на благодійну допомогу родинам загиблих та постраждалим під час революційних подій на теренах нашої Батьківщини.

Об'єднаймось навколо футболу, заради злагоди та миру в Україні, заради єдності країни, заради спокою та порозуміння серед усіх українців, незважаючи на те, де вони проживають, якою мовою розмовляють, та за які клуби уболівають.

Слава Україні! Ультрас Динамо.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.02.2014, 13:29
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть