Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому я проти люстрації.

2014-02-28 18:14 Усі заклики в Україні про проведення люстрації є фантастично-безумними. У нас вся країна була в мережах ...

Усі заклики в Україні про проведення люстрації є фантастично-безумними. У нас вся країна була в мережах корупції. Адже корупціонерами є не лише ті, що беруть, але і ті, що дають. Правоохоронці - судді, прокурори, міліціонери - не вірять у справедливість люстрації і вважають, що таким чином їх хочуть колективно покарати.

Серед суддів і прокурорів йдуть дискусії про масові звільнення, якщо на них будуть тиснути активісти, яких зараз розвелось занадто багато. Користуючись слабкістю нової влади, безліч негідників, які раніше були "помаранчевими", потім "біло-голубими, а тепер - УДАР чи Правий Сектор, вирішують свої справи: міняють керівників сіл, селищ і міст, щоб захапати владу та комунальне майно. Будь-яка влада не може бути без чиновника - судді, прокурора, міліціонера, лісника... Якщо всіх люструвати - залишимось без управлінського апарату. Я пропоную відмовитись від люстрації. Замість цього - прийняти Закон, яким гарантувати звільнення від відповідальності усім (крім тих 23, які оголошено ГПУ у розшук за масові вбивства), за умови повного декларування громадянами України усього майна, усіх статків, у тому числі і за кордоном незалежно від законності його походження (крім тих, по який є чинними судові справи щодо спору за таке майно).
Потім, задеклароване майно не може бути конфісковане за злочини (крім вбивств та злочинів проти миру), які були вчинені до прийняття цього Закону, але виявлені - після набрання ним чинності. Надалі - Закон проборотьбу з корупцією, згідно якого, з урахуванням легалізованого майна, кожен громадянин України повинен декларувати не тільки свої доходи, але і витрати. У випадку перевищення сум витрат над сумами доходів - до суду. Такий варіант принесе спокій державним службовцям, буде дієвим проти боротьби з корупцією у майбутньому. Право приватної власності має бути священною коровою нашої держави. Тоді будуть у нас і інвестиції, і чесні державні (правоохоронні) органи, буде чесним бізнес (у тому числі і ті, що торгують на ринку, буде благополуччя, буде відповідальність. В іншому випадку - постійна війна народу з тими у кого є гроші з тими, у кого їх немає, або мало. В такому випадку держави не буде, а будемо годувати окупантів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.02.2014, 18:14
28.02.2014, 18:14
170500 0
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть