Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хочеш мир, готуйся до війни

2014-03-02 00:46 Вже зараз із високою долею імовірності можна стверджувати, що війна, яка проти нас ведеться, носить ...

Вже зараз із високою долею імовірності можна стверджувати, що війна, яка проти нас ведеться, носить ... інформаційний характер.

Факти, що підтверджують дану гіпотезу:

1) Усі дії російських військ багатократно тиражуються російськими та проросійськими ЗМІ. При цьому саме російські ЗМІ поширюють завідомо неправдиву інформацію: наприклад, про відхід фрегата "Сагайдачний" із Балаклави.

Це не можливо в принципі, оскільки він зараз взагалі на Кіпрі - повертається від сомалійського узбережжя. Не підтвердилася ні інформація щодо перестрілки з нашими прикордонниками, ні щодо штурму бази батальону наших морпіхів.

2) у суботу почастішали інформаційні "вкиди" у соціальних мережах - то російські танки біля Харкова, то колона техніки біля Запоріжжя. Доходить до відвертого абсурду, коли фейк із московською пропискою у кількох спільнотах одночасно постить про десант росіян у Франківську. Цікавий прийом - поширення інфи про "списки Сталіна", згідно яких будуть репресувати українців після приходу армії РФ. Мета одна і вона очевидна - сіяти паніку. Паніка = тиск на новопризначений уряд. І поки що це вдається. Вже звучать заклики до зміщення певних міністрів.

3) Ми вже про це писали і повторимо ще раз: ні один дебіл за всю історію ТАК реальної війни не починав. Спершу завдаються удари по військових об"єктах, а не по нікому не потрібних приміщення ВРК.

4) Росіяни не підтримують війни із Україною - згідно опитувань, до 2/3 виступає проти. Путін дуже переймається таким чинником, як власний рейтинг ( і це мудро).

5) Реакція Заходу, яка в останні дні дуже млява, свідчить про те, що Путін розкрив перед ними карти і запевнив, що РЕАЛЬНОЇ війни не буде. І йому, схоже, повірили. Більше того - Заходу нинішня ситуація нереально вигідна. Україна стоїть на такому шпагаті, що підпише із Заходом інтеграцію хоч в пекло. І тут вже не Захід проситиме, як у Вільнюсі-2013, а наші приповзуть на колінах.

6) аргумент останній у нашому списку, але ГОЛОВНИЙ по суті - для Росії можливі профіти від анексії України нижчі, ніж втрати від цієї акції. Чи не перший раз в історії України ми можемо потішитися, що є бідною країною, у якої немає особливо на чому нажитися.

ЩО РОБИТИ:

Владі:

1) Як не дивно, але генеральна лінія вибрана правильно - не піддаватися на провокації. Інша річ, що вона по-ідіотськи реалізується. Необхідно активніше "грати м"язми", як це робить Росія. Показати по центральних каналах підйом по тривозі частин, проліт вертольотів і винищувачів, як із гуркотом заводяться танкові дизелі. Має виглядати красиво і солідно - народ треба ЗАСПОКОЮВАТИ!

2) Блокувати силами міліції та ЗСУ основні транспортні магістралі із Криму та із зон дислокації військ у Росії. Ніякої стрільби. Просто стоїмо із грізним виглядом. Кожному КПП, кожній частині придавати якомога більше журналістів, бажано інозмених.

3) Під виглядом боротьби із тероризмом фільтрувати пасажирський потік на кордоні із Росією - "антифашистів" у Харків завезли саме із Росії.

4) Оголосити часткову мобілізацію військовозобов"язаних - найближчий резерв. Перевести із кадрованого на бойовий штатний розпис частини, в першу чергу, моторизованих та аеромобільних військ. Оголосити набір неслуживших добровольців на курси молодого бійця. Владі треба показати, що вона має яйця.

Людям:

Все, про що було сказано - гіпотеза. Так, вона чимдалі тим більше підтверджується, проте готовим треба бути до всього. Тому:

1) правило № 1 - без паніки! Паніка породжує поразку. Панікерів б"ємо в писок, як мінімум - публічно засуджуємо.

2) беремо за приклад Ізаїль, країну, яка постійно і незмінно успішно воює - на час війни критика уряду НЕГЛАСНО ЗАБОРОНЕНА!

3) самоорганізуймося. На базі самооборони та патрульних груп створюємо парамілітарні патріотичні гуртки, де будемо вивчати будову та експлуатацію стрілецької зброї - хоча б на прикладі мисливських карабінів (суть-то майже та сама), особливості партизанської тактики (є купа корисної інфи та відео із Іраку, Сирії тощо).

Пам"ятаймо: ми - українці, ми - нація-Фенікс. Все буде добре - для кожного з нас!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.03.2014, 00:46
VasiaDK
Автор:
(VasiaDK)
Статус:
Старожил (734 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть